1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Dünyanın en aptal soyguncusu
Dünyanın en aptal soyguncusu

Dünyanın en aptal soyguncusu

Dünyanın en aptal soyguncusu

A+A-

İngiltere'de bir hırsız soygun için girdiği banka şubesinde görevliden çaldığı paraları kendi hesabına aktarmasını istedi. Böylece kimliğini ifşa edip tüm bilgilerini yetkiliye veren hırsız dünyada bugün alay konusu oldu.

İngiltere’nin Rainham kasabasında 61 yaşındaki Paul Neaverson ülkede hatta tüm dünyada alay konusu oldu.  Bankaya  soygun yapmak üzere giren Neaverson, görevliden parayı kendi hesabına aktarmasını isteyerek bütün kişisel bilgilerini verdi.

Görevlinin boynuna bıçak dayayan Neaverson, paranın kendi hesabına aktarılmasını, Yunanistan ’ın Corfu adasına, bir iş görüşmesine gitmek üzere uçak bileti almak için istediğini söyledi. Neaverson, golf eğitmeni olmak üzere görüşme yapacağını ifade etti. soyguncu  görevlinin yardım isteme düğmesine basması üzerine olay yerinden uzaklaştı.

İKİ KEZ DENEDİ

Ancak  Neaverson yılmadı ve yaklaşık 100 metre ilerideki aynı bankanın bir başka şubesine girip benzer bir girişimde bulundu.

Olay adamın iki kez soygun girişiminde bulunmak ve bıçak sahibi olmak gerekçeleriyle iki yıl hapse mahkum edilmesiyle sonuçlandı. Ancak Neaverson için 'gelmiş geçmiş en aptal banka soyguncusu' yorumu yapıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.