1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Dünyayı buz kestiren olay! Ruslar, evde bağladıkları anne ve oğula tecavüz etti
Dünyayı buz kestiren olay! Ruslar, evde bağladıkları anne ve oğula tecavüz etti

Dünyayı buz kestiren olay! Ruslar, evde bağladıkları anne ve oğula tecavüz etti

Dünyayı buz kestiren olay! Ruslar, evde bağladıkları anne ve oğula tecavüz etti

A+A-

Ukrayna Parlamentosu İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Lyudmila Denisova, Rus birliklerin Buça'da girdikleri bir evde bağladıkları 11 yaşındaki çocuğa ve annesine tecavüz ettiklerini öne sürdü. Denisova, Rus askerlerin 14 yaşındaki bir çocuğu da hamile bıraktığını iddia etti.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta siviller zarar görmeye devam ediyor. Rus askerlerin saldırısı nedeniyle önceki günlerde en çok konuşulan yerleşim yerlerinden biri olan Buça'da yaşananlarla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

KAN DONDURAN İDDİA

Ukrayna Parlamentosu İnsan Hakları komisyonu Üyesi Lyudmila Denisova, Rus askerlerin Buça'da girdikleri bir evde 11 yaşındaki çocuğu bağladıktan sonra hem kendisine hem annesine birbirlerinin gözleri önünde tecavüz ettiklerini öne sürdü. 

"14 YAŞINDAKİ KIZI HAMİLE BIRAKTILAR"

Denisova'nın iddialarının devamı da kan dondurdu. Deni şova, Rus askerlerinin yine Buça'da 14 yaşındaki bir çocuğa daha tecavüz ederek hamile bıraktıklarını iddia etti. 

İKİ KİŞİYE DAHA TECAVÜZ İDDİASI 

Ukraynalı üst düzey yetkili Oleksandr Vilkul da Rus askerlerinin biri 16 diğer 78 yaşında iki kişiye daha tecavüz ettiğini öne sürdü. Rus tarafından ise konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Haberler.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.