1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. EN UZUN GECEYE HAZIR OLUN! EN UZUN GECEDE BURÇLARI NELER BEKLİYOR?
EN UZUN GECEYE HAZIR OLUN! EN UZUN GECEDE BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

EN UZUN GECEYE HAZIR OLUN! EN UZUN GECEDE BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

En uzun geceye hazır olun! En uzun gecede burçları neler bekliyor?

A+A-

Bugün itibari ile Güneş artık Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Yani Oğlak dönencesinin başlaması ve yılın en uzun gecesini yaşayacağımız bir gün! Güneş'in Oğlak burcuna geçmesi ile de resmi olarak kış dönemi başlamış olacak

Bugün Oğlak dönencesi, yılın en uzun gecesini yaşayacağımız bir gün! Oğlak dönencesine Winter Solstice de denir. Bugün aslında çeşitli kültürlerde ve inanışlar da bir kutlama günüdür. Bu kutlama çok eski dönemlere dayanır.

Pagan geleneklerinde soğuk havanın yeryüzünü kapladığı, her şeyin toprak altında kaldığı ve kışın başladığı zamandır. Yine aslında eski Roma’da bu kutlamaya Saturnalia denilirdi. Şamanlarda ise Yelda olarak kutlanırdı. O yüzden de dünya üzerinde birçok marka bu günü kutlama günü olarak kabul ettiğinden mağazalarında indirimler yapar. Oğlak dönencesinin önemi bu yüzden de eskilere dayanır. Bu bahsetmiş olduğum tarihlerdeki kutlamaların temel sebebi şudur; herkes kim olduğunu, ne olmak istediğini, hayattaki görevi ve amacının ne olduğuna dair sorular sorup bunlarla ilgili dilekler dilemeye başlarlar.

Bugün itibari ile Güneş artık Oğlak burcuna geçiş yapıyor arkadaşlar. Gökyüzünde Oğlak dönemi artık başladı! Güneş Oğlak burcunda ciddi, hırslı, güvenilir, disiplinli, otoriter, iş ve kariyer odaklı, gerçekçi, dayanıklı, verimli çalışan, olgun, ailesine düşkün, sorumluluklarının bilincinde, sabırlı, sebatlı ve temkinli olmayı temsil eder. Bu süreçte siz de hayatınızın iplerini ele tutmak, hayatınızı çevreleyen koşulları kontrol etmek, kariyerinizde yeni hedefler belirlemek, statü ve prestijinizi artırmak için çaba harcayabilirsiniz. Kendinizi gelecek hedefleriniz doğrultusunda motive ederek, başarı olmanıza yardımcı olacak adımları atabilirsiniz.

Oğlak dönemi para ve mali işleri, şirket ve kurumsal yapıları, iş ve kariyer planlamalarını yapmak için en uygun zamandır. Toprakla, inşaatla, tarımla, sistem kurmak ve temel atmanız gereken her türden çalışma, kural ve disiplin koyma ve yerleştirme için Oğlak burcunun somutlaştıran ve sağlamlaştıran etkilerinden yararlanabilirsiniz. Oğlak vücutta dizler, dişler, kemikler, iskelet yapınızı ve cildi temsil eder. Bu organlarla ilgili bakım ve özen konusu gündeme gelebilir. Tabii Güneş’in Oğlak burcuna geçişi ile resmi olarak artık kış başlamış oluyor :)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.