1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Erkek arkadaş kız çıktı
Erkek arkadaş kız çıktı

Erkek arkadaş kız çıktı

Erkek arkadaş kız çıktı

A+A-

Kendisini erkek gibi gösterip iki yıl boyunca bir kadınla birlikte olan Gayle Newland adlı genç kız 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İNGİLTERE’de iki yıl boyunca erkek kılığına girerek kız arkadaşını aldatan 25 yaşındaki Gayle Newland, 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cheshire kentinde yaşayan Gayle Newland, Facebook’ta Kye Fortune adıyla açtığı bir hesapta kendisini erkek gibi gösterdi ve buradan tanıştığı bir kadınla sevgili oldu. Buluşmalara giderken vücut hatlarını saklamak için göğüslerini bantlayan ve içine mayo giyen Gayle Newland, partneriyle cinsel ilişkiye girerken protez bir penis kullandı.

GÖZE BANT TAKIYORMUŞ

İlişkileri boyunca adı açıklanmayan sevgilisiyle en az 10 defa cinsel ilişkiye giren Gayle Newland, taktığı protez penisi görmesin diye her seferinde kız arkadaşının gözüne bant taktırdı. Gayle Newland, geçmişte çok ciddi bir beyin ameliyatı geçirmesinden dolayı sekste kendine olan güvenini kaybettiğini söyledi. Ancak bir gün, durumdan şüphelenen sevgilisi ilişki sırasında gözündeki bandı çıkardı ve erkek sandığı kişinin aslında genç bir kız olduğunu gördü. Gayle Newland ise sevgilisinin aslında gerçeği bildiğini ve bunun bir lezbiyen seks oyunu olduğunu ileri sürdü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.