1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Eşine uyuşturucu verip 50'den fazla kişinin tecavüz etmesine göz yumdu
Eşine uyuşturucu verip 50'den fazla kişinin tecavüz etmesine göz yumdu

Eşine uyuşturucu verip 50'den fazla kişinin tecavüz etmesine göz yumdu

Her saniyesine kayda almış...Eşine uyuşturucu verip 50'den fazla kişinin tecavüz etmesine göz yumdu

A+A-

Fransa'da bir adam eşine uyuşturucu verip 50'den fazla kişinin kendisine tecavüz ettiği anları filme aldı. Sanık, Dominique P olarak bilinen kişi, iddia edilen tecavüzcüleri bir çevrimiçi tecavüz forumunda bulmuş ve bu kişiler neredeyse 10 yıl boyunca evine gelip iğrenç hayallerini gerçekleştirmişler.

Fransa'da bir adam eşine uyuşturucu verip 50'den fazla kişinin tecavüz etmesine izin verdi. O anları kayda alan sanık, ifadesinde eşine tecavüz eden kişileri bir çevrimiçi tecavüz forumunda bulduğunu ifade etti. Bahsi geçen kişilerin tecavüz eylemine 10 yıl boyunca belirli aralıklarla devam ettiği öğrenildi. 

GÖRÜNTÜLERİ USB'DE SAKLAMIŞ 

The Telegraph'a göre; olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren ekipler, talihsiz kadının maruz kaldığı cinsel saldırıların bir USB'de saklandığını ortaya çıkardı. Tecavüz eylemini gerçekleştirdiği tespit edilen ve gözaltına alınan kişilerden biri, kadının rızasının olmadığını bilmediğini belirterek "Bir erkek 'eşimle istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz' dedi. Biz de ne olup bittiğini sorgulamadan onun istediklerini yaptık" dedi. 

BİRÇOK SORUNLA MÜCADELE EDİYOR

Talihsiz kadın, şimdilerde cinsel yolla bulaşan hastalık, jinekolojik problemler, sık yorgunluk ve dikkat dağınıklığı ile mücadele ediyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken kadına tecavüz ettiği belirlenen adamların bir kısmı tutuklandı.

Haberler.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.