1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Facebook'un 'Karadulu' 15 kişiyi uyutup...
Facebook'un 'Karadulu' 15 kişiyi uyutup...

Facebook'un 'Karadulu' 15 kişiyi uyutup...

Facebook'un 'Karadulu' 15 kişiyi uyutup...

A+A-

21 yaşındaki Sofia Davila, polisi mağdur olarak aradıktan sonra, hırsızlıktan aranan eşgale uyunca yaptığı hırsızlıkları itiraf etti

Arjantinli Sofia Davila, 15'ten fazla erkekle sosyal medya üzerinden tanışıp onları soydu. Facebook'un Kara Dulu lakaplı hırsız, sosyal medyada paylaştığı seksi fotoğrafları ile erkekleri kendisini çekiyor. Erkeklerle buluşan Davila, içkilerine uyku ilacı kattıktan sonra suç ortakları ile evi soyup kayıplara karışıyor.



Sofia, son soygununda uyuşturduğu adamın evinden yağmacılar tarafından dışarı atılınca polisi aradı. Polisin kendisini aradığından habersiz olan Sofia, daha önceki soygunlardan yapılan şikayetlerdeki eşgal tanımları sayesinde yakalandı.


Sofia'nın son kurbanı 39 yaşındaki Diego Escalante ise, "İki haftadır flört ediyorduk, buluşmayı teklif etti. Otele gidip iyi vakit geçirdik. Tekrar buluştuğumuzda benim evime gittik, kendi içkisini getirmişti, ikimize de ondan koydu. Bir süre sonra kendimden geçtim. Uyandığımda ellerim ve ayaklarım bağlıydı, evimde iki adam televizyonu, müzik setini ve diğer eşyaları çalıyorlardı." diye konuştu.

Sofia Davila ile birlikte iki suç ortağı adam da tutuklandı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.