1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Gerçekler ortaya böyle çıktı
Gerçekler ortaya böyle çıktı

Gerçekler ortaya böyle çıktı

GERÇEK TELEVİZYON PROGRAMINDA ÇIKTI

A+A-

Genç ve bekar anne Robyn'in küçük oğlu tuhaf davranışlar sergiliyordu. 21 yaşındaki anne ise bunun sebebinin kesinlikle otizm gibi kalıcı bir rahatsızlık sebebiyle olduğunu düşünüyordu. Ancak altından bambaşka bir gerçek çıktı: Billy sadece uykusuzdu çünkü gece yarısı evdeki köpek gelip çocuğun yastığını alıp kaçıyordu. Gece boyunca da çocuğu yataktan itekliyordu.

3 yaşındaki Billy isimli çocuk özellikle gece uyku zamanından önce huysuzlanıyor ve gün içinde de agresif tavırlar gösteriyordu. Oğlunun çizgi filme "bağımlı" olduğunu söyleyen Robyn, yatma vakti geldiğinde ise zorlu bir mücadeleyle karşı karşıya kalıyordu. Bir keresinde oğluna uyuyabilmesi için 3 saat kitap okuyan kadın, küçük çocuğu gece yarısından önce yatağa sokamıyordu.

29744786.jpg

GERÇEK TELEVİZYON PROGRAMINDA ÇIKTI

Erkek kardeşi otizm olan genç kadın oğlunun da benzer tavırlar gösterdiğini düşünüyordu. Bu nedenle bir televizyon kanalında yayınlanan "Born Naughty" (Doğuştan yaramaz) isimli programa katıldı.

Program süresince çocuklar 24 saat kamerayla izlenirken, gerçek sebep ortaya çıktı. Eve yerleştirilen kameralar Billy'nin aslında sadece uykusuz olduğunu ortaya çıkardı. Bir kedi bir de köpek bulunan evdeki evcil hayvanlar küçük çocuğu gece boyunca yataktan itekliyordu, yastığını alıp kaçıyordu. Kronik uykusuzluk çekmeye başlayan Billy ise huysuz bir çocuk haline gelmişti.

Gerçek ortaya çıktıktan sonra kedi ve köpeği farklı odalara alan anne Robyn ise Billy'nin çok daha mutlu bir çocuk olmasından memnundu.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.