1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. HIRSIZLAR ŞEHRİ
HIRSIZLAR ŞEHRİ

HIRSIZLAR ŞEHRİ

F1'in patronu Ecclestone'ın kızı ile damadı, Londra'da darp edildi ve 70 bin sterlinlik Rolex ve kolyesi çalındı... Kent, yılda 25 bin gasp olayıyla 'En Güvensiz Şehir' ilan edildi

A+A-

Turist rakamlarında Türkiye'nin gerisinde kalan İngiltere, özellikle son 3 aydır karalama kampanyalarına başladı. Gezi olaylarını da bahane eden gazeteler, Akdeniz bölgesinde de turistlerin büyük tehlikeler atlattığı yönünde haberler yaptı. İngiliz gazeteleri, Formula 1 patronu Bernie Ecclestone'un kızı Tamara Ecclestone'un eşi Jay Rutland, darp edilerek soyulması karşısında ne yapacaklarını şaşırdı.

YETKİLİLER ÇARESİZ
Rutland'ın 50 bin sterlinlik Rolex marka saatiyle yaklaşık 20 bin sterlinlik kolyesini takip eden soyguncular, Londra'nın doğusunda çifti sıkıştırdı. Önce Rutland'ı döven ve ardından Tamara'ya tokat atan soyguncular, kayıplara karıştı. Bazı gazeteler bu haberi küçük görürken, bazıları büyütmek zorunda kaldı. Araştırmalar da Londra'nın dünyanın en güvensiz kentlerinden biri olduğunu kanıtladı. Polisin açıkladığına göre, Londra'da son bir yılda 25 bin gasp olayı gerçekleşti. Yaklaşık 4 yıldır alınan önlemlerin hiçbir işe yaramadığını belirten yetkililer, cezaların hafif olması nedeniyle hırsızlığın arttığına dikkat çekti. Leicester Square, Piccadilly Circus, Oxford Street, Hampstead ve Knightsbridge bölgelerinde güvenliğin son derece az olduğu ifade edildi.

Takvim

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.