1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İKİ YILDA 162 ERKEKLE YATTI KİTABINI YAZDI
İKİ YILDA 162 ERKEKLE YATTI KİTABINI YAZDI

İKİ YILDA 162 ERKEKLE YATTI KİTABINI YAZDI

Yayınlandığında İngiltere'de olay yaratan "Kasap Fırıncı Şamdancı" adlı kitap, Türkiye'de de oldukça ilgi görüyor.

A+A-

2 yılda 162 erkekle yattı kitabını yazdı.

Yayınlandığında İngiltere'de olay yaratan "Kasap Fırıncı Şamdancı" adlı kitap, Türkiye'de de oldukça ilgi görüyor.Yayınlandığında İngiltere'de olay yaratan, piyasaya çıktığı ilk gün satış rekorları kırarak en çok satanlar listesine giren "Kasap Fırıncı Şamdancı" adlı kitap, Türkiye'de de oldukça ilgi görüyor.

Kitabın bu kadar ilgi görmesinin sebebi ise yaşananların tamamen gerçek olması. Yazar Suzanne Portnoy uzun süre seks hayatı olmayan bir ev kadınıyken, ihtiraslarının peşinden koşarak nasıl özgür bir kadına dönüştüğünü ve 44 yaşında boşanıp canının istediği gibi serbest bir hayat yaşamaya karar verdiğini anlatıyor.

Suzanne Portnoy, 2 yılda, müzisyenden iş adamına, inşaat işçisinden resepsiyoniste kadar birçok meslek grubundan toplam 162 sevgilisi olduğunu, grup sekslere katılıp her türlü çılgınlığı yaptığını kitapta detaylarıyla açıklıyor.

Portnoy, kitabında orta yaşlı ve çocuk sahibi olan kadınlara da bir mesaj vererek seks ve aşkın bu dönemde de hayatın bir parçası olduğunu gösteriyor. Bir taraftan erkekleri çok iyi tanıdığını söylerken; diğer taraftan da kadınlara erkek türlerini açıklayarak kiminle beraber olabilecekleri konusunda ipuçları veriyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.