1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İNGİLTERE BU ÇİFTİ TARTIŞIYOR
İNGİLTERE BU ÇİFTİ TARTIŞIYOR

İNGİLTERE BU ÇİFTİ TARTIŞIYOR

İngiltere bu çifti tartışıyor

A+A-

İngiltere’nin Swindon kentinde yaşayan Michael ve Michelle Roberts çifti 16 yaşındaki kızları Jadene’in Marmaris’te tatil yaparken tanıştığı 21 yaşındaki barmen Emre Karaca ile evlenme kararını onayladıklarını açıklayarak ülke basının gündemine oturdu.

Çift, Daily Mail gazetesine yaptıkları açıklamada kızlarının yaşından çok daha olgun olduğunu belirtti ve onun kararlarına saygı duyduklarını söyledi.
 
Michael Roberts, torunlarının aldığı evlilik kararını kesinlikle onaylamayan ailesinin sadece “Türk olduğu” için Emre’yi onaylamadıklarını belirtti ve “Anne ve babam bu konuyla hiç bir alakaları olmasını istemedi, çok çirkin şeyler söylediler. Bu tavırlarının bana göre tek nedeni Emre’nin Türk olması. Jaydene’in kaçırılacağını ve öldürüleceğini falan düşünüyorlar” dedi.

23401313.jpg

41 yaşındaki inşaat ustası baba, sözlerine, “Kız kardeşim de Jaydene’in ilişkisini onaylamıyor. Onun kızı da Türkiye doğumlu bir çocukla bir süre birlikte olmuştu ve bazı problemler yaşamışlardı. Bütün bu sorunların nedeni kesinlikle Emre’nin Türk olması” diyerek devam etti.
 
Geçen hafta koluna nişanlısının adını dövme yaptıran ve önümüzdeki hafta Marmaris’e giderek Karaca ailesiyle 7 hafta geçirmeye hazırlanan Jaydene Roberts ise “Tatillerde tanıştıkları erkeklerle ilişkiye girip büyük problemler yaşayan, kullanılan İngiliz kadınların başına gelenleri anlatan programları elbette biliyorum. Ancak ben onların sadece şanssız olduğunu düşünüyorum” dedi.
 
Genç kızın annesi Michelle Roberts da tüm eleştirilere rağmen kızının ilişkisini onayladığını ve Emre Karaca’nın İngiliz pasaportu almak için değil, kızını sevdiği için evlenme teklif ettiğini düşündüğünü söyledi.

39 yaşındaki anne, “İnsanların daha 16 yaşında olan kızımızın böyle bir evlilik yapmaya karar vermiş olmasına kızmalarını anlıyoruz. Ancak insan sadece bir kez yaşıyor. Hem zaten bir şeyler ters giderse ben de babası da onun yanında olacağız” dedi.
 
Kızının nişanlısı ile cinsel ilişkiye girdiğinden de haberdar olduğunu söyleyen kadın, “Jaydene daha önce de cinsel ilişkiler yaşamıştı. 14 yaşından beri doğum kontrol hapı kullanıyor. O sorumluluk sahibi biri ve çocuk yapmak için acelesi yok” dedi.
 
Roberts ailesi Ağustos ayında Türkiye’de gerçekleşecek düğünün ardından Emre Karaca’nın askerliğini yapacağını, çiftin daha sonra bir süreliğine birlikte İngiltere’ye yerleşmeyi planladığını söyledi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.