1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İZLENME REKORLARI KIRAN ŞAKA!
İZLENME REKORLARI KIRAN ŞAKA!

İZLENME REKORLARI KIRAN ŞAKA!

James Williams, sevgilisine korku filmi ‘Halka’ daki gibi televizyonun içinden çıkan hayalet düzeneği hazırladı. Koltukta uyuyan kız arkadaşının televizyondan çıkan hayaletle karşı karşıya geldiğinde yaşadığı panik anları YouTube’da izlenme rekoru kırdı.

A+A-

HOLLYWOOD’UN korku klasiklerinden ‘The Ring/Halka’ filmindeki televizyon ekranından öldürmek için çıkan Samara adlı hayalet kızla uyku sersemi göz göze geldiğinizi hayal edin. İşte bir erkek sevgilisine hayatının korkusunu yaşatmak için bu fikri kullandı. YouTube üyesi James Willeams, 2002 yapımı filmin sahnesini kopyalamak için iki hafta uğraştı. 

Bulaşık eldiveni, parti balonları, köpük, eski kağıtlar, eski kıyafetler, yırtık bir bir ceket, boyalar ve ses kayıtlarıyla en korkunç şakasını hazırladı. 

İsmi açıklanmayan genç sevgili televizyon karşısındaki kanepede üzerinde bornozuyla şekerleme yaparken, planını devreye soktu. Uykusu ağır sevgiliyi uyandırma için önce ışıkları açıp kapattı, sonra hayalet sesi kayıtlarını duysun diye teybin düğmesine bastı. Bahtsız sevgili gözlerini açtığı an, televizyonun içinden çıkan hayaletle karşılaştı. Dakikalarca çığlık atan, hayalete yastık fırlatan kadını sevgilisi sakinleştirdi. Sevgilisinin hayatının korkusunu yaşadığı anları kaydededen James Williams daha sonra bu videoyu YouTube’da yayınladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.