1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kadın, evine gelen tamirciye tecavüz etti!
Kadın, evine gelen tamirciye tecavüz etti!

Kadın, evine gelen tamirciye tecavüz etti!

Kadın, evine gelen tamirciye tecavüz etti!

A+A-

ABD'de yaşayan 47 yaşındaki Mildred Newsome isimli kadının, evine bir kablolu TV tamircisini çağırdığı ve evde tecavüz ettiği ortaya çıktı.

ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinin Fayetteville kentinde yaşayan 47 yaşındaki Mildred Newsome geçtiğimiz hafta yakalandı. ABD basınında yer alan haberlere göre Newsome, tecavüz şikayeti üzerine gözaltına alındı.

ABD’nin çok okunan gazetelerinden New York Post’ta yer alan haberde, 20 Nisan günü Newsome evine bir kablolu televizyon tamircisi çağırdı. Televizyon setine reset atarken kanepeye oturan adamın kadın tarafından cinsel saldırıya uğradığı belirtildi. Fayetteville polisinin basına aktardığı ifadelerde, kadının önce tamircinin elini tutarak kendi göğsüne değdirdiği belirtilirken, daha sonra kadının tamirciye oral seks yaptığı aktarıldı.
 
İsmi açıklanmayan adamı tehdit eden Newsome, “Eğer bunu polise söylersen bu suçu senin üzerine atarım. Bana saldırdığını söylerim” dedi. Şikayet üzerine gözaltına alınan Newsome’ın daha önce cinsel saldırıda bulunduğu için sicilinin kabarık olduğu belirtildi.
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.