1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KADINLARI ÇARMIHA GEREN SAPIĞIN KİMLİĞİ
KADINLARI ÇARMIHA GEREN SAPIĞIN KİMLİĞİ

KADINLARI ÇARMIHA GEREN SAPIĞIN KİMLİĞİ

Katil bir...

A+A-

"Floransa canavarı" diye adlandırılan katil yakalandı. Polis, kurbanlarını çarmıha geren tecavüzcü ve seri katilin 55 yaşindaki Ricardo Viti olduğunu açıkladı.

Seks işçilerinin peşine düşüp gasp eden, ardından da öldüren seri katil sonunda yakalandı. Birkaç gün önce ölü bulunan evsiz seks işçisi 26 yaşındaki Cristina Zamfir bir bisikletli tarafından çıplak ve kolları sokak direğine çarmıha gerilmiş vaziyette bağlı bulunmuştu.

8-005.jpg

KATİLİN HEDEFİ SEKS İŞÇİLERİ
Polisin ifadesine göre, Zamfir'in öldürüldüğü yerde 2013 yılında başka bir seks işçisi de tecavüze uğrayıp aynı şekilde çarmıha gerilmişti. Kadın, yardım çağrılarını duyan kişiler tarafından kurtarılmış olsa da suçlu kaçmayı başarmıştı. Olayın gerçekleştiği bölgede yaşayan insanların, geçen senelerde beş seks işçinin benzer saldırılara maruz kaldığını belirtmişti.

"OĞLUMU SAVUNAMAM"
Cristina Zamfir olayını araştıran bir polis memuru "Corriere Della Sera" gazetesine verdiği demeçte Viti'nin henüz ifade vermediğini belirtti. Öte yandan aynı gazeteye demeç veren katilin annesi "Neler oldu bilmiyorum. Polisler bana oğlumun itiraf ettiğini söylediler. Her zaman çocuğumun iyi bir insan olduğunu düşünürdüm ama gerçekten öyle bir şey yaptıysa onu ben de savunamam" dedi. 

6-014.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.