1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KASIRGA ÖLEN KIZININ MESAJINI GETİRDİ
KASIRGA ÖLEN KIZININ MESAJINI GETİRDİ

KASIRGA ÖLEN KIZININ MESAJINI GETİRDİ

Sevgili Anneciğim....

A+A-

ABD'nin batı kıyılarını geçen yıl vuran süper kasırga Sandy bir anneye 3 yıl önce ölen kızının hayattayken yazıp bir şişe içinde denize attığı mesajı getirdi.

k1-003.jpg

ABD'de geçen yıl 157 can alan süper kasırga Sandy, bir anneye de 3 yıl önce ölen kızından mesaj getirdi. Long Island'da kasırganın yaptığı yıkım sonrası başlayan temizlik çalışmaları sırasında içinde mesaj olan bir şişe bulundu.

k2-004.jpg

Mektup 'Sevgili anneciğim' diye başlıyordu, 10 yaşındaki Sidonie Fery, annesine hayata dair umutlarından bahsediyor, 'Kendin için mükemmel olanı yap' diyordu. Ekip, enkazın altından çıkan sevgi ve umut dolu mektubu sahibine götürmeye karar verdi. Mektuptaki adresten yola çıkarak New York'ta yaşayan Sidonie Fery'nin evine ulaştılar.

Yetkililer, Sidonie'nin evine geldiklerinde büyük bir şok yaşadılar. Kapıyı açan Mimi Fery, Simone'nin annesi olduğunu, kızının 3 yıl önce gittiği bir okul gezisinde hayatını kaybettiğini anlattı. Mimi Fery, kızının ölümünden sonra gelen mesajının kendisi için çok anlam ifade ettiğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.