1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Katil annenin ifadesi kan dondurdu!
Katil annenin ifadesi kan dondurdu!

Katil annenin ifadesi kan dondurdu!

Önce ısırdı sonra döve döve...

A+A-

Pennsylvania'da yaşayan Regina Lester, 2016 yılında 3 yaşındaki kızı Isabel'i, ölümüne boğmadan önce ısırdığını itiraf etti.

2016 yılında Pennsylvania'daki Jackson Township'teki bir evde kızı Isabel Godfrey'i öldürmekten suçlu bulunan 33 yaşındaki Regina Lester, geçtiğimiz çarşamba çıktığı duruşmada kızını öldürmeden önce yaptığı eziyetleri itiraf ederek şoke etti.

katil-annenin-itirafi-kan-dondurdu-once-isirdi-714283_2814_1_b.jpg

Savcılar, zavallı Isabel'in ısırık yaraları, künt-kuvvet travması, bir spinal yaralanma ve boğulma yaşadığını, bunların ürkütücü ölümüne yol açtığını söyledi.

Cani anne, kızı Isabel'in ölümü sırasında, fentanil, sentetik esrar kullandığını, bipolar bozukluk, anksiyete ve depresyon için reçeteli ilaçlarının üzerine bir de kokteyl içtiğini söyledi. Regina Lester, "İçi boş, puro ile doldurulmuş puro içine fentanil ve üstüne sentetik esrar ve üzerine banyo tuzları koydum ve yuvarladım. Ben kendimde değildim, delirdim." dedi.

katil-annenin-itirafi-kan-dondurdu-once-isirdi-714283_3550_2_b.jpg

Olay günü komşuların ihbar etmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, cani anne Lester'ı, çıplak ve ağaca sarılmış halde buldu. "Çocuklarını öldürmeliyim" diye bağırıyordu. Komşuların kapılarına vurup, "Bütün çocukları öldürmeliyim!" diye haykırıyordu. Lester'ın avukatı Suzanne Smith, müvekkilinin ağır ilaçlı kaldığını ve yaptıkları için pişmanlık duyduğunu söyledi. Lester, 20-40 yıl arasında hapis cezasına çarptırılacak.

katil-annenin-itirafi-kan-dondurdu-once-isirdi-714283_8557_4_b.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.