1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kocasının Genelev İşlettiğini Duyunca...
Kocasının Genelev İşlettiğini Duyunca...

Kocasının Genelev İşlettiğini Duyunca...

Kocasını muhasebeci sanıyordu ama...

A+A-

Muhasebeci kocasının kadın elbiseleri giydiğini ve genelev işlettiğini öğrenen kadın, kocasını polise ihbar etti.

İngiltere'nin Manchester şehrinin Stockport ilçesinde bulunan genelev, iddiaya göre Ian Rear'ın (50) karısının polise ihbarı sonucu basıldı. Stockport Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında, 'Janine' isimli ikinci kimliğiyle muhasebeci Rear'ın birkaç kadını çalıştırdığı, kadınlardan %30 ile %50 arasında komisyon aldığı ortaya çıktı. Rear'ın ayrıca kendisinin de kadın kıyafetleri giydiği ve para karşılığı bizzat cinsel ilişkide bulunduğu kayıtlara geçti.
 
300 SAAT KAMU CEZASI
 
Polis baskını sırasında prezervatifler, kayganlaştırıcılar, cinsel fantezi oyuncakları ve elbiseler ele geçirildi. Ian Rear, bir önceki duruşmada genelevi işlettiğini itiraf etmişti. Davanın karar duruşmasında 6 ay hapse mahkum edilen Rear'ın cezası ertelendi. Mahkeme ayrıca Rear'a 300 saat ücretsiz kamu hizmetinde çalışma cezası ve 320 TL para cezası verdi.
 
AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI
 
Muhasebecinin avukatı Kristin Beswick: "Ian Rear, karısının polisleri telefonla arayıp kendisini ihbar ettiğinden emin. Rear'ın evliliği çatırdamaktadır. Müvekkilim 'Tan at 10' adlı güzellik salonunu yasal olarak işletmektedir. Lakin tedaviler sırasında erkek müşterilerinden cinsel ilişki içerikli talepler almaktadır. Muhasebecilik, müvekkilimin normal yaşantısında üstlendiği bir rol olmakla birlikte kendisi her daim kadın güzellik terapisine ilgi duymuştur. Rear, kendisini güzellik ve masaj konusunda yetiştirmiş olup nihayetinde bir güzellik salonu açmıştır. Müvekkilimin cinsel ilişki içeren bir iş yapma konusunda kesinlikle niyeti yoktur. Ayrıca müvekkilim düzenli olarak vergilerini ödemektedir." açıklamalarında bulundu.
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.