1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 'Lütfen beni tutukla'
'Lütfen beni tutukla'

'Lütfen beni tutukla'

Almanya'da yaşayan 31 yaşındaki polis memuru Adrienne Koleszar, muhteşem fiziği ile kısa sürede sosyal medyayı salladı...

A+A-

Instagram'ın fenomen polisi Adrienne Koleszar
Almanya'da yaşayan polis memuru Adrienne Koleszar, muhteşem fiziği ile sosyal medyayı salladı. 31 yaşındaki Koleszar, kısa sürede 160 binden fazla takipçiye ulaştı.

Her gün kavgalar ve kazalar gibi pek çok olayla boğuştuğunu vurgulayan Adrienne Koleszar, "Belki de pek çok insanın görmek istemeyeceği şeylerle uğraşıyorum, ama bu benim işim ve hayatımdan çok memnunum" dedi.

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar nedeniyle patronlarından herhangi bir azar işitmediğini belirten güzel polis Adrienne Koleszar, "Benim fotoğraflarım erkekler için değil, kadınlar için. Beni çıplak göremezsiniz. Amacım, bu fotoğrafları gören kadınların da sağlıklı beslenmesi ve spor alışkanlığı kazanması" ifadelerini kullandı.

Spor ve sağlıklı beslenme sayesinde mükemmel bir vücuda sahip olduğunu vurgulayan Koleszar, yumurta beyazı ve yulaf gevreğinden oluşan bir protein tabağının favori öğünü olduğunu söyledi.

Instagram'da kısa sürede fenomen olan 31 yaşındaki Koleszar'ın fotoğraflarına; ‘Lütfen beni tutukla', ‘Sana aşık oldum', ‘Beni sen tutuklayacaksan aşırı hız yaparım' şeklinde yorumlar yapılması dikkati çekti.  

2-050.jpeg

3-019.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.