1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÖLÜME ÇELME TAKTI!
ÖLÜME ÇELME TAKTI!

ÖLÜME ÇELME TAKTI!

ÖLÜME ÇELME TAKTI!

A+A-

Hollandalı bisikletçi Maarten de Jonge, Ukrayna hava sahasındayken Rusya yanlısı milisler tarafından düşürüldüğü iddia edilen uçağa son anda binmekten vazgeçtiği için hayatta kaldığını ileri sürdü.

Hollandalı bisikletçi Maarten de Jonge, kazadan sonra İngiliz Independent gazetesine konuştu.

Jonge, daha önce de okyanus üstünde kaybolan ve hala bulunamayan Malezya uçağıyla seyahet etme planını son anda değiştirdiğini iddia etti.

"Ölüme iki defa çelme attım" diyen 29 yaşındaki Jonge, kalkışa çok az bir süre kala bir sonraki uçuşun biletlerinin daha ucuz olduğunu fark edip biletini değiştirdiğini söyledi.

Son dakika değişikliği sayesinde 298 kişiye mezar olan uçağa binmeyen Jonge, “Yolcular ve onların aileleri adına çok üzgünüm ama o uçağa binmediğim için çok mutluyum” dedi.

Malezya Havayolları'na ait Boeing 777 tipi yolcu uçağı geçtiğimiz hafta düşürülmüş, mürettebat ve yolculardan kurtulan olmamıştı.

Aynı havayollarına ait bir yolcu uçağı da, geçtiğimiz Mart ayında Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'dan Pekin'e giderken okyanusta radardan kaybolmuştu. Uçağın izine bugüne kadar ulaşılamadı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.