1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÖNCE TECAVÜZE UĞRADI SONRA DA..
ÖNCE TECAVÜZE UĞRADI SONRA DA..

ÖNCE TECAVÜZE UĞRADI SONRA DA..

Canlı canlı gömüldü ama...

A+A-

Pakistan’da Kuran kursuna giderken kaçırılıp iki kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra canlı canlı gömülen 13 yaşında bir kız, toprağın altından sürünerek çıkıp kurtulmayı başardı.

Tecavüzcülerin saldırı sırasında bayılan kızın öldüğünü  düşündüğü için onu gömdüğü, ancak olaydan sonra bilinci yerine gelen kızın gömüldüğü sığ mezardan kurtulmayı başarıp yoldan geçenlerden yardım istediği açıklandı.

mezar.jpg

Kızın babası Sıddiki Mughal, Pakistan basınına yaptığı açıklamada olayı medyaya anlatmak zorunda kaldıklarını çünkü “Pakistan polisinin soruşturmada aileye yardımcı olmaya yanaşmadığını” söyledi.

Outlook India gazetesi babanın şikayetinin ardından Pakistan yüksek mahkemesinin polise olayı inceleme emri verdiğini açıkladı.

KANAYAN YARA
Washington Post gazetesinin geçtiğimiz günlerde yaptığı bir araştırma, Pakistan hükümeti istatistikleri yayınlamayı reddetse de ülke medyasında “çocuk tecavüzü” ile ilgili çıkan haberlerin sayısının giderek arttığını ortaya koymuştu.

Yerel yardım derneği Sahil de son on yılda ülkedeki çocuk tecavüzü vakalarının dört kat arttığını gösterdi.

Pakistan medyası 2002’de 668 çocuk tecavüzü haberi yayınlarken, bu sayı 2012’de 2 bin788’e çıktı. Polisin vakaların büyük bir kısmını araştırmaya bile yanaşmadığı düşünülüyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.