1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÖYLE BİR REKORU VAR Kİ...
ÖYLE BİR REKORU VAR Kİ...

ÖYLE BİR REKORU VAR Kİ...

Öyle bir rekoru var ki...

A+A-

İngiltere’de 34 yaşındaki Debbie Delemar tam 30 KK ölçüsündeki silikon göğüslerinin “İngiltere’nin en büyük göğüsleri” olduğunu iddia etti.

Göğüslerinin her birinde 1.4 kg silikon bulunduğunu belirten Delemar İngiliz basınına yaptığı açıklamada “Her gittiğim yerde insanlar bana bakıyor ancak bundan rahatsız değilim.Bu sahte görüntüyü çok beğeniyorum ve göğüslerimin mümkün olduğunca büyük olmasını istiyorum” dedi.
 
Eşi asker olan iki çocuk annesi Delemar sözlerine “ Elbette sıradan muhadazakar bir anne ya da asker karısı gibi görünmediğimi biliyorum ancak görüntümü seviyorum ve sonuçta kimseye bir zarar da vermiyorum” dedi.
 
FABRİKADA ÇALIŞIYOR
Bir otomobil fabrikasında çalışan Delemar dev göğüslerinin günlük hayatında kendisine herhangi bir rahatsızlık vermediğini de iddia etti ve “Zaten evde bulaşık yıkama ve ütü gibi işlerin hepsini eşim yapıyor. İşte ise montaj hattından diğer çalışanlara kıyasla biraz daha uzakta oturmam gerekiyor. Silikonlarımı taktırdıktan sonra kızımla gittiğim bir konserde alkışlayamadığımı çünkü yeni göğüslerim yüzünden artık kollarımın kavuşmadığını fark etmiştim, ancak artık buna alıştım” dedi.
 
Sosyal medyada bir çok hayranı olduğunu da belirten Delemar, üstsüz fotoğraflarını tanesi 35 sterlinden hayranlarına sattığını da belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.