1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Pizza Beklerken Cinsel İlişkiye Girince...
Pizza Beklerken Cinsel İlişkiye Girince...

Pizza Beklerken Cinsel İlişkiye Girince...

Pizza Beklerken Cinsel İlişkiye Girince...

A+A-

İngiltere’de pizza beklerken cinsel ilişkiye giren çifte verilen ilginç cezaya göre, 23 hafta boyunca gece birlikte olamayacaklar.

Türkiye'de de şubeleri bulunan bir fast-food zincirinin İngiltere şubelerinden birinde pizza beklerken seks yapan çifte ilginç bir ceza geldi. Genç sevgililer, 23 hafta boyunca geceyi birlikte geçiremeyecek. Hakim, çifte hapse girmekten kıl payı kurtulduklarını söyledi.

Scarborough kentinde yaşayan Danielle Hirst ve Craig Smith adlı sevgililer, sarhoş oldukları 28 Şubat'ta meşhur pizzacının bir şubesinde cinsel ilişkiye girerken güvenlik kameralarına takıldı.

Dün hâkim karşısına çıkan sevgililer cezaevine girmekten son anda kurtuldu. Mahkeme çifte 12 ay toplumsal hizmetin yanı sıra 23 hafta boyunca akşam 07.00 ile Sabah 07.00 saatleri arasında kendi evlerinde kalma cezası verdi.

Görüntüler bir restoran çalışanınca sosyal medyada yayınlanmış ve Hirst ile Smith gözaltına alınmıştı. 29 yaşındaki Hirst polis sorgusunda olaydan dolayı özür dilemiş ve cezayı hak ettiklerini söylemişti. 31 yaşındaki Smith ise ifade vermeyi reddetmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.