1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. PONPON KIZ TECAVÜZDEN YAKALANDI
PONPON KIZ TECAVÜZDEN YAKALANDI

PONPON KIZ TECAVÜZDEN YAKALANDI

PONPON KIZ TECAVÜZDEN YAKALANDI

A+A-

Amerikan Futbol Ligi takımlarından Baltimore Ravens'ın ponpon kızlığını yapan 47 yaşındaki Molly Shattuck, 15 yaşındaki bir öğrenciye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Amerikan Futbol Ligi’nin en yaşlı ponpon kızı unvanına sahip  Molly Shattuck, tecavüz suçlamasından gözaltına alındı.

26623584.jpg

47 yaşındaki Shattuck’ın 15 yaşındaki bir öğrenci ile Instagram üzerinden tanıştığı ve 3 defa cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi. 84 bin dolarlık kefaletle serbest kalan Baltimore Ravens’ın eski ponpon kızı suçlamaları ise kabul etmedi.

Olay okul müdürüne bırakılan isimsiz bir mektup ile ortaya çıktı. Müdürün durumu 15 yaşındaki öğrencinin ailesine haber vermesi ile başlayan soruşturmada, polis Shattuck’un reşit olmayan çocukla birçok defa alkol aldığı ve ilişkiye girdiği öğrenildi.

Molly Shattuck, 2008’de Baltimore Ravens takımı tarafından şehrin en iyi bilinen vatandaşlarından biri olarak tanıtılıyor. 47 yaşındaki eski ponpon kız bu yıl Maryland valiliği tarafından çalışmaları nedeniyle ödüle adaylık gösterilirken sağlıklı ve enerjik yaşam hakkında da bir kitabı bulunuyor.

26623524.jpg

Amerikanın en önemli iş adamlarından biri olan Mayo A. Shattuck III ile 1997'de evlenen, 2014 Mart ayında da boşanan Shattuck'un bu birliktelikten 3 çocuğu var.

26623525.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.