1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. PROFESÖRÜN KORKUNÇ SIRRI!
PROFESÖRÜN KORKUNÇ SIRRI!

PROFESÖRÜN KORKUNÇ SIRRI!

Psikoloji profesörü çocukken katliam yapmış

A+A-

ABD’nin Illinois eyaletindeki Millikin Üniversitesi’nde Davranış Bilimleri Bölümü’nün başkanlığını yapan Psikoloji Profesörü James St, James, öğrencileri tarafından sevilen ve meslektaşları tarafından saygı duyulan bir öğretim üyesi.

Amerika’daki siyahi çocuklara yardım etmesi, savaş karşıtlığı ve şiir sevgisiyle bilinen 61 yaşındaki profesör, beyaz top sakalı ve at kuyruğu saçıyla sıcak bir görüntü vermekle beraber geçmişinde yaşanmış bir olayın ortaya çıkması onu tanıyan herkesi şoka uğrattı.

TÜM AİLESİNİ KATLETMİŞ

James St. James’in 15 yaşındayken tüfekle annesini, babasını ve kız kardeşini vurarak öldürdüğü ortaya çıktı. St. James’in Teksas’ta yaptığı katliamın gerekçesi ise James’in annesinin yemek yerken ses çıkarması ve kız kardeşinin kötü bir aksana sahip olmasıydı. Bu olayın ardından akıl hastanesine yatırılan St. James, 6 yılın ardından serbest bırakıldı. 

St. James, akıl hastanesinden çıktıktan sonra hayatına yeni bir yön çizdi ve akademisyen olmaya karar verdi. St. James ilk olarak soyadını değiştirdi ve James Wolcott adını aldı. 

IQ’su 134 olan St. James, lisans ve yüksek lisanstan sonra doktorasını da tamamladı. St. James, kariyerini Millikin Üniversitesi’nde psikoloji profesörü olarak sürdürüyor.

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.