1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. VASİYETE UYDU
VASİYETE UYDU

VASİYETE UYDU

40 bin doların üzerinde

A+A-

ABD'de geçen yıl 30 yaşında ölen ağabeyinin son dileğini yerine getiren Seth Collins, 40 bin doların üzerinde para dağıttı.

ABD'de yaşayan teknisyen Aaron Collins, ölmeden önce kardeşine üç vasiyette bulundu: "Ye, mutlu ol ve iyi bir bahşiş ver." Geçen yıl 30 yaşında hayatını kaybeden Aaron'un son dileğini yerine getiren kardeşi Seth Collins, ABD'nin Illinois eyaletindeki Springfield kentindeki bir restoranda kendisiyle ilgilenen garsona 500 dolar (bin 20 TL) bahşiş bırakarak kardeşinin vasiyetini yerine getirmişti. Aldığı bahşiş karşısında şaşkınlığa uğrayan garson, parayı veren aileye ciddi olup olmadıklarını defalarca sordu.

Garson kendisine 500 dolar vermekte kararlı olduklarını anlayınca bu hikâyeyi hayatı boyunca unutmayacağını ve herkese anlatacağına söz vererek parayı aldı. Fakat bu unutulmaz bahşiş son olmadı.

Ölüm sebebi hâlâ kesinleşmeyen Aaron'un kardeşi Seth Collins, Amerika'nın pek çok bölgesinde gezip tam 81 cömert bahşiş vererek haberlere konu oldu. Dünya çapında bağış toplayarak bahşiş verebildiğini ifade eden Seth, verdiği bahşişlerin şimdiye kadar 40 bin doların (81 bin 600 TL) üzerinde olduğunu söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.