1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
11 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

11 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Hayatınıza ister birini almak isteyin isterseniz köşe bucak bu fikirden kaçın, bugün etrafınıza flörtöz bir enerji yaydığınızın farkına varmalısınız. Cazibenize kapılacak birçok insan olacaktır. 

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Geçmişte ilişki yaşadığınız birine bugün tamamen başka bir açıdan bakacaksınız. Onun da sizi yeniden tanımak istemesi yeni bir ilişkinin temellerini atmanızı sağlayacak.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Modunuzun düşük olduğunu düşünüyorsanız biraz fiziksel aktivitelere zaman ayırmayı denemelisiniz. Spor yapmak iyi gelecektir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Adımlarınızı emin ve sağlama alarak atmak istiyorsunuz. Ortamda bir karışıklığın olmasının sebebi sizin kullandığınız kelimeler olabilir. Bu yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalışın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Cömert hissettiğiniz bir gündesiniz. Bu cömertliği sadece maddi konularda değil manevi konularda da gösteriyorsunuz. Arkadaşlarınızla beraberken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile, tek önemsediğiniz şeyler kaliteli vakit geçirmek.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Birilerine söz vermeden önce dikkatlice düşünmeniz gerekli. Başta mantıklı gibi gözüken şeyler zamanla uygulayamayacağınız şeylere dönüşebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Pek fazla tanıdığınızın olmadığı bir ortama girdiğinizde içgüdülerinize güvenin ve ona göre insanlarla iletişime geçin. Güler yüzlü olmayı unutmayın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Arkadaşlarınızla veya aile bireylerinizle iş konusunda ortaklık yapmadan önce iyi düşünmeniz gereken bir dönemdesiniz. İşinizle sosyal hayatınızı iç içe yürütebileceğinize inanıyor musunuz?

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Başka birinin bugün büyük bir değişiklik yaşamasına önayak olacaksınız. Özel olarak çabalamanıza gerek kalmadan bu kişinin hayatına bir sürpriz getireceksiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İsteklerinizi direkt olarak dile getirin, konuyu uzatmayın. Üstü kapalı ifadeler kullandığınız takdirde olaylar içinden çıkılamayacak bir hal alacaktır.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Etrafınızda sadece sizin gibi düşünen insanları bulundurmanız yaratıcılığınızı kısıtlar. Sizden farklı düşünen insanlarla da iletişime geçin ve aklınızın sınırlarını genişletin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugünkü kesin zekânız yapmanız gereken işleri kolaylıkla halletmenize yardımcı olacak. Normalde sizin yerinizde başka biri olsa asla üstesinden gelemeyeceği işleri siz anında halledeceksiniz.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.