1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

 

Bu pazar kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insanla veya gününüzü geçireceğiniz kişiyle aranızda birtakım gerilimler ortaya çıkabilir. Sözlerinize dikkat edip lafınızı biraz sakınmanız gerekebilir. Duygusal olarak kolay sıkılganlıklara açıksınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

 

Bugün uzak çevrelerde veya dış ortamlarda vaktinizi geçireceksiniz. Ama zaman sizin için çok değerli, yapmanız gereken günlük işleriniz yüzünden etrafınıza kolay tepkiler verebilirsiniz. Sıkılganlıklarınızı iyi kontrol etmeniz gereken bir gün.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Alışveriş isteğiniz veya ailenizin bu yöndeki bir talebi sizin yapmak istediğiniz işlerle örtüşmeyebilir. Parasal konular yüzünden ailenize ve sevdiklerinize karşı çok kolay tepkiler verebilirsiniz. Tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın fikirlerine önem veriyorsunuz ama bu pazar hem aile ortamlarınızda, hem de dış ortamlarda insanlarla anlaşmak sizin için kolay olmayabilir. Diyalog kanallarınızı açık tutmaya ve sabırlı olmaya çalışmalısınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün yapmak zorunda olduğunuz işleriniz sizi sıkıştırabilir. Bu yüzden hem uzak çevrenize, hem de yakın çevrenize gereğinden fazla tepki gösterebilirsiniz. Yapacağınız işlerin içine biraz daha duygusallık ve keyif katmaya çalışın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu pazar bazı eğlenceli olaylara hayatınızda yer açmalısınız. Bir yandan da alışveriş yaparken parasal konularda çabuk tepkiler vermeye açıksınız. Yakın çevrenizde sizi seven ve düşünen bir insandan yardım alabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İşleriniz konusunda her şeyi iyi organize etmek durumundasınız ama bazen tembellik ve ağır hareket etme isteğiniz sizi bir hayli zorluyor. Bu pazar yapamadıklarınızdan kaynaklanan sinirinizi sevdiklerinizden çıkarmayın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yakın çevrenizle olan bağlantılarınız bu pazar günü de devrede. Yalnız içinizde biriktirdiklerinizi onlara aktarırken kolay tepkiler verebilirsiniz. Biraz daha kontrollü olmaya çalışın, ağzınızdan dökülenler gerçek hisleriniz olmayabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün sosyal ortamlarda veya size keyif veren yerlerde kendinizi güvensiz hissetmeniz mümkün. Bunun sonucunda insanlara çok kolay tepkiler verebilir veya günü istediğiniz şekilde geçiremeyebilirsiniz. Biraz rahatlamalısınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün içinde kendi istekleriniz önemli olacak ama bu istekleri aile hayatınızdaki ve çevrenizdeki insanlara kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Dış ortamlarda alacağınız tepkilere fazlasıyla açıksınız. Karşı tarafı biraz daha düşünmelisiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Fikir alışverişlerinizde bu aralar biraz sinirlisiniz. Son dönemde yaşadığınız olaylar ve yaptığınız işler üst üste gelmiş bulunuyor. Sorunlarınızı kolayca çözebilirsiniz. Bugün sadece olaylara gereğinden fazla tepki vermekten uzak durun.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bulunduğunuz arkadaş ortamlarınızda kendinizi parasal yönden güvende hissetmeyebilirsiniz. Ya da dış ortamlarda fazla para harcamalarından bulunabilirsiniz. İş hayatınızdaki güzel gelişmelere odaklanın ve anın tadını çıkarın.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.