1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Evlilik, partner ve ortaklık konuları bugün sizin için ön planda olacak. Karşı tarafın duruşuna, kararlarına saygı duymak ve ortaklaşa hareket etmeyi amaçlamak mutlaka fayda sağlayacak. Bireysel hırslarınızı kontrol edin.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sağlığınızla ilgili konularda bir şeyler yapabilirsiniz bugün. Sadece çalışmak, fayda sağlamak ve bunların tamamen durması noktası arasında dengeleri tutturmanız gerekiyor. Sağlıklı olmak için önce bu denge durumu şart.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sizin için önemli konulardan birinde kesin ve net kararlar alma aşamasında iseniz harekete geçme fırsatı doğabilir. Sizi mutlu eden şeyleri görüp bu uğurda yol alacağınız en azından imkanlar yaratacağınız bir gün olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Evdeki konuşmalarınıza biraz özen gösterin bugün. Eleştirilerin ve yargıların dozu kaçarsa ilişkiler zedelenebilir. Karşınızdakini hırslandırmaktan ziyade motivasyonunu yitirmesine sebep olma riski de var nihayetinde.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün iletişim trafiğiniz oldukça yoğun olacak. Politik ifadeler ve uyumlu bir konuşma tarzı kıymetli olacak. Olaylara ve kişilere yaklaşımınızda gerçek anlamda objektif kalabilmek, taraf tutmamak sizin lehinize olacak.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün elinizdeki paranın ne kadar olduğu, ne kadarına ihtiyacınız olduğu gibi şeyler gündeminizde olabilir. Ev ya da aileniz için gereken harcamalar, göze küçük görünse bile dikkat etmezseniz sizi yorabilecek tutarlar.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün yorucu bir temponun ardından silkelenip kendinizi bulma şansınız olacak. İçine gömüldüğünüz yorucu işler ve belki de maddi kaygıların enerjinizi düşürmesine izin vermeyin. Pozitif yanınıza ihtiyaç duyanlar var.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Kalabalık ve hareketli ortamlardan sonra biraz yalnız kalmak iyi gelebilir. Sizin üzerinizde etki bırakmaya çalışan ve tatlılıkla bazı konularda baskı yapan arkadaşlarınıza kulak verin ancak günün bir kısmını sukunete ayırın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sosyal hayatın içinde olmaktan ve kalabalıklardan mutluluk duyacağınız bir gün. İş görüşmelerinde bile, devam edecek sosyal ilişkiler kurmaya çalışın. Özellikle mesleki açıdan biraz girişimci olmaya ihtiyacınız var bugünlerde.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Sizi kariyer açısından daha ileriye götürebilecek kişilerle bir arada olmak için öncelikle yeniliklere çok daha açık olmanız gereken bir dönemdesiniz. İşinize odaklanmaya ve yöneticilerle iyi ilişkiler kurmaya çalışın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Hayatınıza biraz daha fazla tutku katmaya ihtiyacınız var. Neye gerçekten ihtiyaç duyduğunuzu ve neyin eksik olduğunu düşününün. Bunu görmenizi sağlayacak bir yardımcı, bir yol göstericiden destek isteyebilirsiniz bugünlerde.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bir gider ya da uzun vadeli bir plan için maddi kaynak arayışı içinde olabilirsiniz bugünlerde. Dışarıdan beklentiniz yüksek. Ancak bu durum sizi başkalarının asıl söz sahibi olacağı bir konuma getirmesin. Eşitlik sağlanmalı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.