1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
20 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

20 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bu aralar seyahat etmeyi seviyorsunuz ve geleceğinize yönelik adımlarınız sizin için önemli. Bugün özgürlük duygunuz yüksek çalışabilir. İşlerinizi kendi yöntemlerinizle halledeceksiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İdeallerinize ve yapacaklarınıza yönelik bir gün yaşayabilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla değişik yerlerde olmak sizi harekete geçiriyor. Bu aralar zihinsel konularla çok meşgulsünüz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Özel hayatınızda güzel gelişmeler içindesiniz. Katılacağınız bir davette veya organizasyonda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Sosyal ortamlarda başkalarına karşı anlayışınız yüksek olacak.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Göz önünde olacağınız ortamlarda işlerinizi çabucak halletmek isteyebilirsiniz. Özel yaşantınızda takıntılı hareket etmeniz söz konusu olabilir. Bugün, paylaşımlarınızı artırmaya çalışın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İdeallerinize ve yapacaklarınıza yönelik bir gün yaşayabilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla değişik yerlerde olmak sizi harekete geçiriyor. Bu aralar zihinsel konularla çok meşgulsünüz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Aile ortamlarınızda kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Aileniz için harcamalarda bulunacaksınız. Maddi konular bu aralar sizi çok çabuk harekete geçiriyor. Aşk hayatınızda takıntılarınızı bırakın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün, özel hayatınıza ve ilişkilerinize önem vereceksiniz. Ev hayatınızda bazı konuşmalar kafanıza takılabilir. Olayları çok büyütmeyin. Yakın çevrenizle beraber güzel planlar devrede olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yapamadığınız veya tamamlayamadığınız işler için çevrenizi suçlamaktan vazgeçin. Sağlığınıza gereken özeni gösterin. Yakın çevrenizle yaptığınız konuşmaları gözden geçirmelisiniz

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Aşk hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Eğlenceli yönlerinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Aşk hayatınıza bu kadar önem vermeniz bir yandan da çok para harcamanıza neden olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Evinizde oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bazı konuşmalarınızda baskıyı karşı tarafa fazlasıyla hissettireceksiniz. Yaptığınız planlardan sevdiğiniz insana da bahsetmelisiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün, yakın çevrenizle değişik planları devreye sokabilirsiniz. Verdiğiniz sözleri yerine getirmeye özen gösterin. Sosyal ortamlardaki bazı işleriniz düşündüğünüzden uzun sürebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Kendinize ayıracağınız bir bütçe anlık alışveriş kaçamaklarını gündeme getirebilir. Maddi konularda kendinizi güvende hissetmeseniz de dış çevrelerde yapacaklarınızı göstereceksiniz.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.