1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün farklı sosyal çevrelerden gelecek faydaya her zamankinden daha açıksınız. Çevrenizdeki insanların sunduğu bakış açıları sizin de üretkenliğinizi artıracak. Karşılaştığınız yeni birinin enerjisi size iyi gelebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün yeni bir iş ya da işinizi yapma yönteminizdeki bir değişiklik size keyif verecek. İşi yönetiş biçiminiz ve yöneticilerinizle olan ilişkileriniz eğer ana amaçları net görebilirseniz her zamankinden daha akıcı olacak.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün bir fikir alışverişi söz konusu olursa karşınızdaki kişinin sizinle aynı doğrultuda düşünmesini beklemeyin. Aksine, olaylara daha önce hiç bakmadığınız pencereden bakmayı teşvik edenler çok daha fazla fayda sağlayacak.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Ne kadar çok uğraşırsanız uğraşın bugün bazı işler kontrolünüzün dışındaki durumlar nedeniyle diğer insanlara bağımlı hale gelmenize sebep olabilir. Hiç tahmin etmediğiniz insanlardan destek talep etmek zorunda kalabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün her zaman yanınızda yer alan kişilerin yerine yeni ve belki de huyunu ve niyetini bilmediğiniz bazı kişilere adapte olmanız gerekecek. Hem dış koşullara hem de farklı kişilere hızlıca uyum sağlamak size fayda sağlayacak.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün iş arkadaşlarınızla ve size hizmet sunan kişilerle ilişkileriniz dengeli olmanızı gerektirecek. Hiç tepki göstermediğiniz bir davranış bu kez gözünüze batabilir. Aynı şekilde beklenmedik bir tepkiyi de siz alabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Çocuklarla alakalı konularda görevleri ve sorumlulukları paylaştığınız kişiler sizi kendi başınıza karar alıp hareket etmeye mecbur bırakabilir. Belki de konuyu sorumluluk olarak ele almayıp tadını çıkarmak iyi olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün özel hayatınıza müdahale edilmesini, karışılmasını ve üzerinizde kontrol uygulanmasını istemeyeceksiniz. Bunu ifade ederken kırıcı olmamaya sadece biraz serbest bırakılmaya ihtiyacınız olduğunu belli edin yeter.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün hareket halinde olmak, en azından oturduğunuz yerde iş üretirken bile yeni yol ve yöntemlerden, bilgilerden fayda sağlamak size iyi gelecek. Yeni olana açık olun. Bir yolculuk sırasında yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Harcamalarınızda ölçülü olmalısınız bugün. Eğer kaynağınızı düzgün bir şekilde kullanmazsanız, nasıl olsa var diye düşündüğünüz para bugün asıl ön planda olması gereken temel bir ihtiyacınızı karşılamaya yetmeyebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün mecburiyetler sizi her zamankinden daha çok rahatsız edebilir. İsyan edip direnmek yerine kendi motivasyonunuzu kendiniz yaratın. Zihinsel olarak üretkenliğiniz yerinde. O zaman bunu kazanç haline dönüştürebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bazı soruların cevabını gereksiz yere dışarıda arıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz şartları ve ruh halini sizden daha iyi kimse bilemez. Gereksiz kaygılar büyütmek yerine sorun olan şeyle yüzleşip harekete geçmek en güzeli.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.