1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sevgili Koçlar saat 08:28 itibariyle etkili Ay-Uranüs görünümüyle Perşembe günümüz başlayacak. Bu enerji, zihinsel açıdan çabuk öğrenmenizi, kolayca bağlantı kurmanızı, uygun sözcükler kullanarak güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlar. Özgür yaklaşımlar içinde, hareket etmeniz kolaylaşır.

Saat 12:03 Venüs-Jüpiter görünümü, hem maddi konularda düzenlemelerde bulunmanın hem de iş anlamında titiz hareket etmenin işaretçisidir. Eş veya  iş ortağıyla ilgili durumları da gözden geçireceğiz. Ondan sonra rahatlarız ve yeni bir yıla olumlu hislerle adım atmış oluruz.

Saat 19:16 Ay-Jüpiter görünümü, hoşumuza gitmeyen, aklımıza yatmayan, bize uymayan konularda eleştirel davranacağımızı işaret ediyor. İnce eleyip sık dokuruz, iyi niyetimizin suiistimal edilmemesi bizim için gayet önemlidir.

Saat 22:04 - 25 Aralık saat 07:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Öncelikle çevrenizle olan iletişim, haberleşme, her türlü mesajlaşmada yanlış anlaşılmalar, dikkatinizin dağılması gibi etkiler görülebileceği için temkinli olmakta fayda vardır.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

 

Sevgili Boğalar Perşembe günümüz, saat 08:28 itibariyle etkili olacak Ay-Uranüs olumlu görünümüyle başlayacak. Bu görünüm çevrenizle iletişiminizi güçlü tutmanın işaretidir. Olayları tek yönlü ele almamanız, mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz ve uyum içinde hareket etmeye özen göstermeniz yararlıdır.

Saat 12:03 Venüs-Jüpiter  görünümü, partnerin bize karşı yönelimi, tutkuları, ilişkisine verdiği önem, kafamızın içindeki tüm soruların cevap bulmasını sağlayabilir. Beraberlikte paylaşım önemli. Venüs-Akrep burcunda olduğu için, ketum davranan, duygularını ifade etmekten kaçınan bir partneriniz varsa onun iletişimde bulunması hoşunuza gidebilir.

Saat 19:16 Ay-Jüpiter görünümü, maddi harcamalarımıza dikkat etmemizde yarar var. Sevdiklerimizi memnun etmeye çalışırken, bütçenin ayarını şaşmayalım.

Saat 22:04 - 25 Aralık saat 07:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altında güvence ihtiyacınız oldukça yoğundur. Maddi manevi anlamda kendinizi güçlü hissetmek istersiniz.  Başkalarının takdir ve saygısını kazanmak istersiniz. Bu saat diliminde bütçenizi kontrol etmek, gözden geçirmek gayet faydalıdır.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

 

Sevgili İkizler Perşembe gününe, saat 08:28 itibariyle etkili olacak Ay-Uranüs olumlu görünümüyle adım atacağız. Partnerinizle ve diğer kişilerle olan ilişkilerinize  mantıklı bir şekilde bakmaya çalışınız. Olgun ve ılımlı bir şekilde olayları ele aldığınızda altından kalkamayacağınız bir sorun kalmaz.

Saat 12:03 Venüs-Jüpiter görünümü,  iş ilişkilerinizde kendinizi pek rahat, mutlu hissetmediğinizi işaret ediyor. Bu nedenle tam anlamıyla kendinizi işe vermekte zorlanabilirsiniz. Bir şeylere kafaya takabilir, yaptığınız işten zevk almadığınızı düşünebilirsiniz. Ancak şartlar gereği zorunlu olduğumuz şeyler var. Her durumu fazla endişeli, ölüm kalım savaşı haline getirmeyelim. Çünkü bunlar sağlığımızı bozabilir.

Saat 19:16 Ay-Jüpiter görünümü, aile içinde bazı meseleleri eleştirel tarzda ele alabilirsiniz. Size göre doğru olan, başkalarına fazla abartılı gelebilir.

Saat 22:04 - 25 Aralık saat 07:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İletişimde bulunmak isteğiniz yoğun, etrafınızla irtibata geçmek arzunuz yüksek olabilir. Yalnız bu saatler arasında, yeni bir karar vermekten sakınmalısınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler saat 08:28 itibariyle etkili Ay-Uranüs olumlu görünümü, Perşembe günümüzün ilk etkili enerjisidir. Bu enerji, etrafın düşüncelerini öğrenme, insanlarla temasa geçme arzunuzun işaretidir. Geçmiş konular üzerinde mantıklı bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Bazen iki yönlü düşünmek sizi yorabilir. Böyle anlarda asıl olana odaklanırsanız dağılmaktan kurtulmuş olursunuz.

Saat 12:03 Venüs-Jüpiter görünümü, sizi mutlu edebilecek gelişmelerin işaretçisidir. Aşk hayatınızla ilgili konularda tutkulu, ne istediğinizi bilen bir kişi olarak seçimde bulunursunuz. Devam eden ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşanır. Çocukları olan bir Yengeçseniz, onlarla ilişkiniz güçlenir. Yavrunuzu kolunuz kanadınız altına alırsınız. Size göre olması gereken ne varsa, bugün o konularda kendinizden emin bir şekilde ilerlersiniz.

Saat 19:16 Ay-Jüpiter görünümü, sizin sinirlendiren veya huzursuz eden meseleleri bilinçli şekilde ele almak gerekiyor. Birilerinin iyi niyetinizi kullandığını hissediyorsanız, buna epeyce tepki gösterirsiniz.

Saat 22:04 - 25 Aralık saat 07:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Müzik dinleyebilir, sevdiğiniz hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Problemleri tartışarak çözmek mümkün değildir. Bilakis, durumu gözden geçirdiğinizde aslında olayların ardında yatan nedenlerin farkına varabilirsiniz. Yenilik anlamındaki işlerin mutlaka çok iyi gözden geçirilmesi gerekir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

 

Sevgili Aslanlar saat 08:28 itibariyle etkili Ay-Uranüs olumlu görünümüyle Perşembe gününe adım atacağız. Dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilir, görüşme ve bağlantılarda bulunabilirsiniz. Bu enerji sizin özellikle yaşıtlarınızla aranızda güçlü bir diyalog kurmanızı sağlayıcıdır.

Saat 12:03 Venüs-Jüpiter görünümü, evinizin ihtiyaçlarının satın alınmasıyla ilgili yapılan muhasebenin göstergesidir. Olumlu gelişmelerin işaretçisidir. Yolculuk, sevdiklerinizle bir araya gelmek amaçlı planlanır. Ekonomik yönde düşünülür ancak arzu ettiğiniz şekilde de gelişir. Sevdiklerinizi memnun edersiniz. Onlar da aynı şekilde sizi jestleriyle memnun ederler.

Saat 19:16 Ay-Jüpiter görünümü, sosyal ilişkilerin, aktivitelerin, yolculuk veya görüşmelerin işaretçisidir. Harcamalar için belli bir ödeme planında bulunmak yararlıdır.

Saat 22:04 - 25 Aralık saat 07:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Arkadaşlarınızla sohbet etmek rahatlatıcı olabilir. Ancak yeni tanışmalar, buluşmalar için uygun zaman değildir. Grup aktiviteleri, sosyal ilişkiler ağınız ve internet üzerinden yapılacak alışverişler, girişim veya görüşmelerde temkinli olunmalıdır. Eğer çok önceden karar vermiş bir planınız varsa,  eksik var mı diye kontrol ediniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sevgili Başaklar Perşembe gününe, saat 08:28 itibariyle etkili olacak Ay-Uranüs görünümüyle merhaba diyoruz. Bu görünüm eviniz ve ailenizle ilgili konularda mantıklı düşünmenizi sağlar. Geçmişe dönerek akıllı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yerinde olabilir. İnsanlarla birebir iletişime geçme arzusu ön plandadır.

Saat 12:03 Venüs-Jüpiter görünümü, sizi mutlu eden karşılaşma, etkinlik, toplantı ve görüşmelerin işaretçisidir. işlerinizi gayet iyi tasarlayarak yoluna koyarsınız. Size yakın olan kişilerle bir araya gelirsiniz. Moraliniz düzelir. Anlayışlı, özverili davranışlarınız başkaları tarafından memnuniyetle karşılanır.

Saat 19:16 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde,  bazı meseleleri kafanıza  takabilirsiniz. Kendinizi farklı bir yerde görürsünüz. Bulunduğunuz durum sizi tatmin etmiyorsa sorunlarınızı abartabilir, eleştirel davranabilirsiniz.

Saat 22:04 - 25 Aralık saat 07:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Toplumsal hayatınızı yakından ilgilendiren konularda fazlasıyla öne çıkma isteğiniz olabilir. Dağınıklık veya kararsızlık gibi durumlarda eksiklerinizi gözden geçirmeye çalışmanız yerinde olacaktır.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

 

Sevgili Teraziler saat 08:28 itibariyle etkili olacak Ay-Uranüs olumlu görünümüyle Perşembe günümüz başlıyor. Sizler bu görünümün etkisiyle, etrafınızla temasa geçmek, bilgilenmek, bildiklerinizi başkalarıyla paylaşmak size hem zevk verir hem de etrafınızdaki insanlara örnek olmanızı sağlar.

Saat 12:03 Venüs-Jüpiter görünümü, ilişkiniz, parasal konular üzerinde yapılan derinlikli bir muhasebenin göstergesidir. Doğru, sağlıklı, işlerliği olanla olmayan arasındaki ayrımı gayet net ortaya koyabilirsiniz. Bazı meseleler sizi yoruyor, tedirgin ediyorsa, bu görünüm sayesinde problemleri nasıl çözeceğinizi tespit edersiniz. Gönlünüzde kimi nereye koyacağınızı, hangi meselenin daha önemli olduğunu ayırt edebilirsiniz.

Saat 19:16 Ay-Jüpiter görünümünde, her ne kadar iletişime ve paylaşıma açık olsanız da, genelde içinize kapanma, kendinizle baş başa kalma hali görülebilir. Dışa belli etmezsiniz. Ancak yakınınızda bulunan kişiler bir şeylere sıkıldığınızı anlarlar. Konuşarak, yazışarak hislerinizi biraz da eleştirel tarzda dile getirirsiniz.

Saat 22:04 - 25 Aralık saat 07:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, çevrenizde bulunan insanlarla görüşlerinizi veya bilgilerinizi paylaşırken başkalarının size karşı çıkması halinde sakin ve sabırlı olmaya çalışınız. Önemli konuları, kararları daha sonraya bırakmak gayet yararlıdır.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sevgili Akrepler Perşembe günümüzün ilk önemli görünümü, saat 08:28 itibariyle Ay-Uranüs arasında gerçekleşecek. Duruşunuzla, güven duygunuzla ikna edemeyeceğiniz bir kimse olacağını  sanmıyorum.

Saat 12:03 Venüs-Jüpiter görünümü, kişisel hedefleriniz, plan ve projelerinizle ilgili olarak kimlerle bağlantıya geçeceğinizi tespit edebilirsiniz. Sosyal yaşamanızı güçlendirici olan bu görünüm, iyi niyetinizin karşılık bulması anlamına gelir ki, moralinizi yükselticidir. Venüs burcunuzda ilerliyor. Bu yeni bir ilişkinin, yeni bir işin, planlamanın başkaları tarafından beğenilmesi, takdir edilmesi anlamına gelir.

Saat 19:16 Ay-Jüpiter görünümü, beklediğiniz haberler, gelişmeler, maddi konular bu saatlerde kafanızı epeyce kurcalar. İleriyi bilmek, görmek, ne yöne gittiğinizi anlamak istersiniz. Destekleyici sözler duymayı arzularsınız. Birisi moral verici bir söz etse, ferahlarsınız.

Saat 22:04 - 25 Aralık saat 07:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde verilecek kararın yanlışlığı daha sonra anlaşılabilir. O nedenle dikkatli olunuz. Bir borcu kapamak için tekrar bir borç altına lütfen girmeyin. Kredi kartıyla yapacağınız online alışverişlerde dikkat edin. Mümkünse beklemede kalınız. Aynı ürünü başka bir gün çok daha ucuza bulmanız mümkündür.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

 

Sevgili Yaylar saat 08:28 itibariyle etkili olacak Ay-Uranüs olumlu görünümüyle Perşembe günümüz başlayacak. Aklınıza hitap edilmesinden hoşlanırsınız.  Yeni ve farklı bir bakış açısı getiren kişilerle konuşmayı tercih edersiniz. Özellikle ikili ilişkilerde bu çok daha önemlidir.

Saat 12:03 Venüs-Jüpiter görünümü,  parasal konular başta olmak üzere iş hayatınızla ilgili meseleler bir hayli vurgulayıcıdır. İşimizin tatmin edici, kazandırıcı olup olmadığı üzerinde duracağız. Başka iş tercihlerinde bulunabilirsiniz. Ancak size tavsiyem iş kriterlerinizi bir daha ele alırsanız faydalı tespitlerde bulunabilirsiniz.  

Saat 19:16 Ay-Jüpiter görünümünde, ilişkiniz ve iş hayatınızla alakalı konularda biraz sıkışmış, keyifsiz olabilirsiniz. Karar vermekte zorlanırsınız. Benim tavsiyem bu saatlerde çok önemli konularda karar vermeyiniz. Çünkü bazı noktaları es geçebilirsiniz. Bekleyiniz ve bir daha gözden geçiriniz.

Saat 22:04 - 25 Aralık saat 07:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Partnerinizle aranızdaki sorunları büyütmeyin. Mümkünse bu zaman dilimi içinde her ne olursa olsun, birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışınız. Partnerinize karşı  daha anlayışlı olmanız gerekebilir onun da size karşı olan davranışlarında dikkatli olması,  görüşlerini iletirken sinirli davranmaması yerinde olacaktır. Ani bir evlilik veya  ayrılık kararı almak daha sonra pişmanlık duymaya neden olur.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

 

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüzün ilk önemli görünümü, saat 08:28 itibariyle Ay-Uranüs arasında gerçekleşecek.  Hızlı düşünen aklımız, yenilikten yana olan gönlümüz bizi farklı bir şeyler yapmaya yöneltiyor.

Saat 12:03 Venüs-Jüpiter görünümü, bir lütuf gibi düşünülebilir. Birileri tarafından kıymetli, başarılı, etkin bir kişi olarak görülürsünüz. Bu size moral kazandırır. İyi niyetinizin karşılığı olan geri dönüşler memnuniyet verir. Dostlarınızla bir araya gelecek şekilde bir yılbaşı planlayabilirsiniz. Derinlikli sohbetler hoşunuza gider. Yeni ve etkileyici biriyle tanışabilirsiniz.

Saat 19:16 Ay-Jüpiter görünümü, mecburiyetler, belirsizlikler yüzünden bu saatte kendinizi biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Aslında her şeyin altından kalkabilecek gücünüz var. Ancak kafanıza bir şeyleri takarsınız. Doluya koysam olmuyor, boşa koysam dolmuyor diye içinizden geçirirsiniz.

Saat 22:04 - 25 Aralık saat 07:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sorunlarınızı ele alış biçiminiz bu saatlerde biraz gerilimli olsa da, mantıklı düşünmeniz halinde sakin kalabilirsiniz. Müzik dinleyebilir, meditasyon, yoga gibi faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bütün bunlar size çok iyi gelebilir. Günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

,KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Sevgili Kovalar saat 08:28 itibariyle etkili olacak Ay-Uranüs olumlu görünümüyle Perşembe gününe adım atacağız. Gerçekçi bir şekilde meseleleri görebilmenizde destekleyicinizdir. İlişkinizle alakalı bir konuda sıkıntınız varsa, partnerinizle konuşurken, onun yanıtlarını iyice dinleyiniz.

Saat 12:03 Venüs-Jüpiter görünümü, mali konularda dikkatli ve gayet hesabı bilecek şekilde düşünmenin işaretçisidir. İş hayatında hiçbir şeyi hafife almamak lazım.  Güvenilir işlere yönelelim ve sağlam yatırımları önemseyelim. Arzu ettiğimiz şartlara göre tercihte bulunalım. Yeteneklerimizi bilirsek, ona göre tercihimizi yaparız.

Saat 19:16 Ay-Jüpiter görünümü, düşündüğünüz bazı işlerin mutlaka yeniden ve etraflıca ele alınmasını gerektiriyor. Hesabı bilirseniz, sıkışmazsınız. Genel olarak bu görünüm zamanı hoşça geçirmenizi sağlayıcıdır. Tabii ki, siz olumlu düşünmeye gayret ederseniz.

Saat 22:04 - 25 Aralık saat 07:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Aşk hayatınızı, çocuklarınızı ilgilendiren konularda, sorun ne olursa olsun yenilik anlamında bir karar almamaya çalışınız. Kendinizi özgürce ifade etmeniz zor olduğu gibi, olayları yanlış anlamanız da mümkündür. Karşımızdaki kişiyi iyi dinleyelim. Böyle aklınıza takılan sorulara cevap bulmanız mümkün olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

 

Sevgili Balıklar, saat 08:28 itibariyle etkili olacak Ay-Uranüs görünümüyle Perşembe gününe adım atıyoruz. Bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Finansal konularda dikkatli olalım.  Piyasanın durumuna bakmadan ani kararlar vermeyiniz.

Saat 12:03 Venüs-Jüpiter görünümü, ilişkinizi derinlikli şekilde gözden geçirmenin işaretçisidir. Beraberliğinizle ilgili konularda yaşanan bir gelişmenin sizi memnun etmesi anlamına da gelir. Bekar Balıklar için, yeni biriyle tanışmak, uzun süredir birlikte olanlar için evlilik kararı verilmesi, problemli çiftlerin sorunlarını halletmesi mümkündür.

Saat 19:16 Ay-Jüpiter görünümü, iyi niyetli oluşumuzun bazen nasıl da bizi yorduğunu, hatta çoğunlukla bir çok noktayı görmezden gelmemize sebep olduğunu işaret ediyor. Bu saatlerde hem ailevi hem yakın çevremiz ve hem de ilişkimizle ilgili konularda eleştirel davranabiliriz.

Saat 22:04 - 25 Aralık saat 07:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Eviniz, aileniz ve yuvanızı ilgilendiren konularda ani karar vermeyelim.  Sorunlarınızı tartışarak çözmek yanlış olur. Küçük bir problemi büyütebiliriz. Dikkatli olmalı, her zamanki gibi sevgi, şefkat hisleri içinde hareket etmeye gayret göstermelisiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.