1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
27 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

27 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gökyüzü bugün coşkulu bir ruh halinde olup yaşamınız için yeni ve doğru kararlar alıp uygulayacağınızı müjdelemekte. Aranızda ki müthiş enerji yüreğinizde ki coşku ile birleşince sizi kimse durduramaz. İş ve eğitim hayatında şans sizden yana. Yüzünüzü gülderecek gelişmeler kendinize olan güveninizi yükseltirken yaşam şartlarınızı iyileştirebilmenin şükrünü yaşayacaksınız. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizden hiç tahmin etmeyeceğiniz süprizler gelebilir. Tam bitti derken aşk küllerinden yeniden doğabilir.Tüm güzellikler sizinle birlikte.

BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Başkaları için ruhunuzda barındırdığınız duygularınızı yok sayarak idare etmekten yavaş fakat emin bir şekilde uzaklaşmaya başlıyorsunuz. İç sesiniz tüm gücü ile zihninize güçlü bir şekilde etki etmeye başlamışken bir çok alışkanlığınız kendi isteğinizle uzaklaşacak ve zümrüdü anka kuşu gibi küllerinizden yeniden doğacaksınız. İş hayatınızda ise günlerdir beklediğiniz o büyük haber bugün gelebilir ve sizle birlikte emek veren herkes büyük bir sevinç yaşayabilir. Hedeflerinizi yükseltin ve zihninizi daima iyi ve pozitif düşüncelerle zenginleştirin.

İKİZLER (21 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün yakın çevrenizde bulunan kişilerle iletişim kurmakta zorlansanızda doğru fikir ve önerileriniz kabul görecektir. Karşıt fikiler zihninizde yeni fikirlerin uyanmasını sağlayacak ve siz daha girişimci cesur tavırlar sergileyerek bir çok kişi ya da kurumun desteğini alabileceksiniz. Aynı etki eğitim hayatı devam eden ikizler içinde geçerlidir. Sınavlarınızda başarılı olabilir anlamakta zorlandığınız bir dersi farklı bakış açınızla daha anlatılır bir hale getirebilirsiniz. Gün sizin gününüz. Özel yaşamınızda belirsizlikler sizi yorsa da beklemede kalmalı ve sabırla hareket etmelisiniz. Emin olun sabrınız size çok şey kazandıracak.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yaşamınızda ki her şey size olumlu ya da olumsuz bir şeyler katacak. Öğreneceğiniz yeni bilgiler ilerleyen günlerde sizi daha da yukarıya taşımaya yardımcı olacaktır. Parasal konularda keyifli gelişmelerle moral bulacaksınız. Bir çok kaygı ve endişenizden uzaklaşacaksınız. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizden dolayı size yansıyacak olumlu etkilerle ruhunuzu şımartın ve bırakın aşk en saf hali ile yaşamınıza akıp gelsin.

ASLAN (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Gökyüzü ruhunuzu arındırırken sizi güçlü kılan fırsatlarla karşılaştırabilir. Kendinizi daha çok sevecek ve derin bir yüzleşmenin ardından gelen radikal kararlar alarak uygulayacaksınız. Sürünceme de kalan her şeyi ya bitirecek ya da olması gereken hale getireceksiniz. Bu güçlü enerji tüm plan ve düşüncelerinize netlik kazandırırken sizleri olduğunuzdan daha da güçlü bir ruh hali içine sokacak ve cesur davranışlar içinde isteklerine ulaşmak isteyen çalışkan bir asker gibi hedeflerinize ulaşmak için mücadele ederek isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Bekar aslanlar bu süre içinde yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

BAŞAK (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün düşünmeden ani kararlar vermemelisiniz. İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz. Dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kaçının. Ailenize mensup yakınlarınızdan tepkiler alabilir ve bunu anlamakta zorluk çekebilir ya da tam tersi hiç anlamaya çalışmadan tepkiler verebilirsiniz. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk ilişkisi tekrar gündeminize gelebilir. Bu bir karşılaşma ya da bir arkadaşınız vasıtasıyla alacağınız bir haberde olabilir. Duygularınız ve aklınız büyük bir savaşın içine girebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim )

İş hayatında ki teraziler bugün öncelikli olarak yetiştirmeniz gereken işlerinizi tamamlamaya çalışın. Enerjiniz oldukça yüksek olduğundan yorulmadan keyifle yapmanız gerekenleri kısa bir sürede tamamlarsınız. Fakat dikkat etmeniz gereken işyerindeki insanlarla, yardımcılarınızla polisler gibi otorite konumundaki görevlilerle tartışma içine girmekten kaçının. Bu insanların egosundan kaynaklanan tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Mümkünse çok fazla trafikte zaman geçirmeden kendinizi yapmaktan keyif aldığınız bir hobinizle ilgilenerek rahatlatın. Yaratıcılıkla ilgili her hangi bir alanda gücünüzü kullanın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Gökyüzü enerjinizi olumlu yönde etkiliyor. Kariyerinizi ilgilendiren konularda ciddi ve disiplinli bir şekilde çalışmaya devam ettiğiniz sürece isteklerinizi elde edememeniz neredeyse imkansız. İşinizi bu kadar önemsemeniz birlikte çalıştığınız mesai arkadaşlarınızdan bazılarının canını sıkabilir ve size haksızca yorumlarda bulunabilirler. Negatif insanlara karşı gardınızı aldın ve size bu tarz sözler söyleyememeleri için net bir şekilde ifade edin. Bugün sorumluluk taşıyan davranışlarınız uzun vadeli amaçlarınız için başarı vaad etmektedir. Özel yaşamda ufak tefek gerginlikler söz konusu olabilir anlayışlı davranın ve olayları büyütmeyin.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Özel yaşamınızda yakın çevreniz ve ailenizi ilgilendiren konularda sizin dışınızda gelişen olayların canınızı sıkacağına işaret etmekte. Çok güvendiğiniz biri sizi yarı yolda bırakabilir ya da hiç beklemediğiniz bir tavrıyla sizi şok edebilir. Bu durum sizi üzse de işinizle ilgili konulara yansımamasına özen gösterin. Yeterince maddi konularda sıkıldınız şimdi sizin için kazanma zamanı. Yaşanan bu olayla birlikte teslimiyetçi bir ruh haline girmekten ve mücadele gücünüzü engellemekten kaçının. Adil olmayan bu olayın sonunda kazanan siz olacaksınız. Sabırlı davranın ve başka şeylerle ilgilenerek bu konudan uzaklaşmaya çalışın.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Gökler size oldukça şanslı bir gün içinde olacağınızın müjdesini veriyor. Risk almanın talihinizi ispatlayacağını söyleyebiliriz. Yeni iş serüvenleri ve fırsatlar bugün ki göksel enerjilerin etkisi altında başarıya doğru yol aldıracaktır. Bu zaman içinde fiziksel aktiviteler de içinde oldukça olumludur. Evden dışarı çıkın arkadaşlarınızla birlikte dışarı çıkın eğlenin. Parasal işler bugün yolunda gidecektir. Özel yaşamınızda ise aşkınızı yeniden canlandırabilir birbirinize olan bağınızı fazlasıyla kuvvetlendirebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Gökyüzü işinizle ilgili konularda yakaladığınız başarı çıtasını bugün de önemli girişimlerle pekiştireceğinize işaret etmekte. Maddi manevi gezegensel güçler sizinle birlikte ilerlerken tüm konsantrasyonunuzu işinize vermelisiniz. Dostla düşmanı ayırt edebilmeniz fazlası ile önem taşımakta. Yüzünüze her gülenin başarı gelince yanınızda beliren insanların samimiyetine güvenmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle iyi vakit geçirecek ortak kararlar alıp iş ve aile yaşamınız için köklü değişimlerin içine gireceksiniz.

 BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Gökyüzü bugün resmi işleri olan balıkların sevindirici gelişmeler yaşayacağına işaret etmekte. Resmi dairelerle ilgili her türlü işiniz kolaylıkla ilerleyecek isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Bugün aile bireylerinden birinin evlilik hayatında yaşanacak olumlu ya da olumsuz gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Yardımcı olmalı ve tarafsızca fikirlerinizi beyan etmelisiniz. Evli balıklar çocuklarınızın sağlık problemleri ile ilgili keyifli gelişmelerle sevineceksiniz. Duyarlığınızın ve sezgilerinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Bugün hissettiklerinizi önemseyin ve kararlarınızı sezgileriniz doğrultusunda alın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.