1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
27 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

27 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sabah saatlerinde ailenizle birlikte geçirilecek güzel zamanlar öğleden sonra yerini daha hareketli ortamlara bırakabilir. İş hayatınızdaki hızlı oluşumlar kendinizi ailenize vermenizi engelliyor.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İletişime dayalı birkaç günün ardından bugün vaktinizi daha çok ailenize ayırmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bir denge yakalamış gibisiniz. Bunun tadını çıkarın.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Öğleden sonra hayatınız hareketlenmeye başlayacak. İletişiminiz artarken yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınız kısa vadeli planlar kafanızdaki para sorunlarını unutmanızı sağlayabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sevdiğiniz insanın fikirlerini fazlasıyla önemsediğiniz bir dönemdesiniz. Kafanızdaki kararsızlıkları bir kenara bırakmanız gerekiyor. Maddi konularda kafanızda değişik planlar olabilir.

ASLAN(23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Sabah saatlerinde sizi zorlayan koşullar öğleden sonra lehinize dönecek. Günü eğlenerek ve gezerek tamamlamak isteyebilirsiniz. Bugün, ailenize gereken sevgiyi ve özeni göstereceksiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 EylüL)

Hareketli ve aktif birkaç günün ardından, bugün biraz dinlenmek önem kazanabilir. Evinizde gününüzü daha keyifli geçirmenin yollarını bulacaksınız. Para harcamalarınız hızlanabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sosyal ortamlarda keyfiniz yerine gelmeye başlayacak. Arkadaşlarınızla yapılacak planlarınızı öğleden sonra devreye sokabilirsiniz. Aile hayatınızdan biraz uzaklaşmak size iyi gelecek.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bu hafta sonu sizin için bir yandan aile ortamlarınıza dönük, bir yandan da çok hızlı ve hareketli geçebilir. Kalabalık yerlerde duygularınızı abartılı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Maddi kazanımlarınız bu aralar hayatınızın merkezinde ve parasal durumunuzu önemsiyorsunuz. Bugün dış ortamlardaki keyifli aktiviteler hayatı daha rahat görmenizi sağlayabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Sabah saatlerinde sevdiğiniz insanla beraber yapılacak planlar gününüzü verimli kılabilir. Hayatınızdaki önemli değişimler devam ediyor. Kendinizi birçok açıdan güçlü hissedeceksiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Günlük işlerinizi düzene koyduktan sonra özel hayatınıza gereken özeni göstereceksiniz. İletişimde olacağınız insanlarla keyifli işbirlikleri gündeme gelebilir. Sırlarınızı kimseye açmayın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Aşk ve keyifle başlayan gününüz, öğleden sonra yerini tamamlamak zorunda olacağınız işlere bırakabilir. Fazlasıyla hızlandığınız bu dönemde işlerinizi iyi organize etmenin yollarını bulmalısınız.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.