1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 28 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
28 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

28 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi somutlaştırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konular istediğiniz hızda ilerlemeyebilir. Öğleden sonra iletişimde aksaklıklar olabilir. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. İşlerinizi büyütmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde tartışmalar meydana gelebilir. Sabırlı olmaya özen gösterin. Maddi konulara kafa yorabilirsiniz. Sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gün içinde bilemediğiniz olaylar keyfinizi kaçırabilir. Uğraştığınız işlerde beklemeler olabilir. Zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Psikolojik olarak kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda koşullar değişecektir. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelebilir. Sosyal konulara yönelmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar yapabilirsiniz. İşleriniz için daha çok çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Zirvede kalmak sizin için önemli olabilir. İş hayatınızdan istediğiniz destekleri almakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Geçmiş konulara takılıp kalmamanızda fayda var.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sabah saatlerinde işleriniz gündeminizi meşgul edebilir. Hedeflerinizi ulaşmak için çok çalışacağınız bir gündesiniz. Kontrol edemediğiniz şeyleri kabullenme içine girebilirsiniz. Otorite olan kişilerle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle yolculuk planları olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha fazla göstermek isteyeceğiniz çevrelerde olabilirsiniz. Gün içinde yaşadığınız olaylar sizi farkındalığa ulaştırabilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Öğleden sonra iş hayatınızdaki yoğunluk artabilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz serteleşebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün finansal işlerinize daha fazla yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde gelecek yönünde tamamlanma olabilir. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar size kriz çıkarabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla birlikte tatil planları yapabilirsiniz. Anlaşmazlıklar olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle uyum içinde kalmakta zorlanabilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ortaklı konular gündeme gelebilir. Aldığınız kararları sorgulayabilirsiniz. Alternatif planlar yapabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün çalışma hayatınızda aldığınız kararlar gündeminizi oluşturabilir. İşlerinizde istediğiniz ilerlemeyi sağlamak güç olabilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde sağlığınıza dikkat edin. Öğleden sonra eşinizle ilgili konular gündeminizi değiştirebilir. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün şanslı gününüzdesiniz. İlgilendiğiniz işlerde yaratıcılığınızı kullanmak işlerinizi hafifletebilir. Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sosyalleşmek isteyeceğiniz zamanlar var. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Öğleden sonra çalışma hayatınızda yoğunluk olabilir. Başarı için mücadele verebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün ailenizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Emlak konuları gündeme gelebilir. Aile içindeki sorunları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde sorumlu çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz işlere yönelebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sabah saatlerinde hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi renklendirebilir. İlerleyen saatlerde ailevi konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Geçmişteki konular nedeniyle tartışmalar olabilir. Olaylara çok yönlü bakmak durumundasınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.