1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 29 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
29 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

29 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Günün erken saatlerinde zinde biçimde uyanıp harekete geçebilirsiniz. Ancak bu enerjik hal ilerleyen saatlerde azalacak. İşlere odaklanmaktan ziyade kendi keyfinin ve ihtiyaçlarının peşinde koşan bir ruh haline bürünebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Geceyi sıkıntılı bir şekilde geçirme ve en azından zihinsel olarak tam dinlenememiş biçimde uyanma ihtimaliniz var. Koşturmaca devam ediyor ancak sizin buna ayak uydurma niyetiniz yok bugün. Huzura hizmet edecek zaman yaratın.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün nerede sohbet, arkadaşlık ve bu çerçevedeki paylaşımlar varsa kendinizi orada bulabilirsiniz. İletişim sanatı sayesinde yapabileceğiniz işler varsa ne ala. Ciddiyet, odaklanma ve resmiyet isteyen işlerde zorlanma olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün erken saatlerde resmi kurum ve kişilerle olan işleriniz sürprizli bir takım sonuçlarla karşınıza çıkabilir. Mesleki konulardaki potansiyelinizi göstermek istemezseniz üretkenliğinizin sınırlanacağı bir gün olacak.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Günün genelinde yeniliklere açık, deneyimlere hazır ve gelişim potansiyeli yüksek bir pozisyonda olacaksınız. Reklam, satış, pazarlama, yolculuklar, seyahat araçları ve bilgi alış verişleri konulu işlerde verimli bir gün olacak.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugünün ana konularından biri her zaman kaygı duyduğunuz bir takım konularda yüreğinize su serpecek bazı gelişmelerin yaşanması şeklinde olacak. Bir süredir beklediğiniz bir destek hiç beklemediğiniz bir yerden gelebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün ikili ilişkilerde beklenmedik güzellikler yaşanabilir. Erken saatlerde bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Denge ve huzur adına karşınızdakine uyum sağlamanız gereken ve bunun size de mutluluk vereceği bir gün olacak.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

İş ortamında, iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde esnek ve hoşgörülü olmaya gayret edin. Alttan alan tavırlar, kazancın iki taraflı olarak artmasına sebep olacak. İş ortamında bir gönül ilişkisi haberi yayılabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Günün özellikle ilk yarısı eğlenceli uğraşlar, keyif amaçlı buluşma ve görüşmeler, neşenizi yerine getirecek faaliyetlerle dolu olacak. Çocuklarla ilgili konularda da keyfinizi yerine getirecek gelişmeler yaşanabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün erken saatlerde evdeki bazı gelişmeler günün geri kalanı ile ilgili yaptığınız planları tamamen değiştirmenize vesile olabilir. Yeni planlar çok daha amacınıza uygun nitelikte şekillenecek. Direnç göstermeyin.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün konuşma ve kendinizi ifade etme beceriniz, çözüm üretme kabiliyetiniz herkese hitap eden ve beğeni toplayan nitelikte olacak. Uzlaşmacı görüşmeler ve ticari bağlantılarla bir araya gelmek için elverişli olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün parayı işe yarar biçimde kullanma ve para getirecek iş kaynaklarını tespit etme konusunda karşınıza fırsat çıkacak. Daha önce emek sarf ettiğiniz bir işin parası bugün hiç beklemediğiniz bir durumda elinize geçebilir.

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.