1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 3 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
3 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

3 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

 

Kendinizi yenileme ihtiyacı içindesiniz. İlginç ve özgür fikirler üreterek duygusal enerjinizi ortaya dökeceksiniz. Bireyselliğinizi belirginleştirecek çalışmalar içine girebilir ve bu konuda çevre desteği isteyebilirsiniz. Aile ilişkinizde yoğunluk söz konusu. Onların sorunlarıyla ilgileneceksiniz.
Bu haber http://www.haberfon.com/'dan alınmıştır.

Kaynak: http://www.haberfon.com/haber/1475/3-mayis-2017-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html

Gökyüzü bugün eş ya da sevgilinizden kaynaklanabilecek Olumlu etkilere işaret etmekte ilişkinizle ilgili evlilik teklifi ile gelebileceği gibi evli Koç’lar da eşinizin uzun zamandır istediğiniz bir gayrimenkulü ile sevinebilirsiniz. Bir beraberlikte sıkıntı da sevinçte paylaşılır fakat işin içine gizlenen olaylar girdiğinde durum fazlası ile değişecektir. İş hayatınızda ise ilgi odağı olacak yeni teklif ve finansal kazanımlar elde edebileceksiniz. İş ve özel yaşamınızda seçimlerinizi duygularınızdan çok mantığınızla belirlemelisiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gökyüzü zihinsel enerjinizin çok yüksek olduğu bir günde olduğunuzu müjdelemekte sizlere. İşinizle ilgili hiçbir şey bugün sizi yormayacaktır. Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz fakat sürekli ertelediğiniz bir eğitim programı ya da sahip olduğunuz ortaya koymakta kararsız kaldığınız bir yeteneğinizi geliştirebileceğiniz kurslara katılmak için son derece uygun bir süreçtesiniz. Özel yaşamınızda duygusal davranarak birlikte olduğunuz insanın her söylediğinden farklı bir mana çıkararak durduk yerde alınganlıklar sergileyebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gökyüzü iş hayatınızda mücadele etmeniz gereken şartların oluşacağına işaret etmekte. Cesur davranın ve parlak zekanızı yapmanız gerekenler için kullanın. Haklı mücadelenizin sonunda iş ve eğitim hayatınızda önemli gelişmeler yaşayacak var olan şartlarınızı çok daha iyi hale getirebileceksiniz. Bu hafta dikkat etmeniz gereken tek konu duygusal meseleleri ele alış şekliniz. Hemen her konuda kendinizi haklı görür tarzda hareket ederseniz, Üzebilir sonunda en çok üzülen taraf siz olabilirsiniz. Adil davranın kendinize de birlikte olduğunuz insana’da pire için yorgan yakmanızın anlamı yok. Bekar İkizler sizlerde yükselen enerjinizle karşı cinsin üzerinde olumlu etkiler bırakacaksınız. Aşk hayatınız renkleniyor.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir gündesiniz meditasyon yapabilir dua ederek ruhunuzu arındırabilirsiniz. Derin bir yalnızlıktan sonra kaybetmiş olduğunuz sizi yeniden bula bilmişliğin idrakine varacak ve hayatınızın kötüye giden yanlarına dur diyeceksiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Gökyüzü bugün, yakın çevrenizde yaşanabilecek üzücü olaylara karşı uyarıyor sizleri. Bugün hiç kimse ile tartışma içine girmemeye özen gösterin. Özel yaşamınızda ise oldukça sıkıntılı geçen dönemlerden sonra ilişkisi devam eden Aslan’lar ciddi kararlar alacaklar ve duygularını tüm netliğiyle ifade edecekler, ilişkinizin gidişatını duygularınızın doğrultusunda belirleyeceksiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sakin kararlı ve yaşananları derin bir incelemeden geçireceğiniz bir gündesiniz. Bu haliniz çevrenizde ki bazı insanları rahatsız edecektir. Görmezden gelin ve değerlendirmelerinizin sonunda neler yapacağınızın planlarını yapın. Bugün ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir gündesiniz meditasyon yapabilir dua ederek ruhunuzu arındırabilirsiniz. Derin bir uykudan uyanmış misali iş ve özel yaşamız da bir takım şeylerin idrakine vararak ilişkileriniz hakkında önemli kararlar alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise var olan sorunların azalmaya başlamasıyla huzuru yakalayacaksınız bu süreçte önemli olan her iki tarafında birbirinin haklarına kişiliğine saygı duyarak hareket etmesi ve anlayış göstermesidir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün yeni bir işe başlamak sizin için olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Var olan işlerinizi tamamlamaya bakmalı yeni başlangıçları ilerleyen günlere saklamalısınız. Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Özel yaşamınız da ise eşinizin iş hayatında yaşanan gerginlikler sizlere yansıyarak tartışmaları beraberinde getirebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Gökyüzü güne son derece dinamik ve enerji dolu başlayacağınıza işaret ediyor. Birkaç gündür sergilediğiniz pozitif yaklaşımlarınız bugünde çevrenizi şaşırtmaya devam edecek. Kendinize olan güveninizin her geçen gün daha da güçlenmesiyle iş hayatınızda yerinde çıkışlar sergileyecek insanların beğeni ve desteğini alarak rahatlıkla ilerleyebileceksiniz. Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız kendinize olan güveniniz yerinde. Şimdi size düşen harekete geçmek. Bir takım şeyleri arkanızda bırakmak sizi biraz zorlasa da kazanımlarınızın buna değdiğini göreceksiniz. Özel yaşamınızda olumlu gelişmelerle rahatlayacaksınız. Sadece duygularınızla değil mantığınızın da sesine kulak vererek tercihlerinizi belirlerseniz mutluluğun keyfini çıkarabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gökyüzü bugün zihninizin bir hayli karışık olacağına işaret etmekte, İsteklerinizi ve yaptıklarınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Geçmişte size doğru gelen şeyler bugün gelmeyebilir ve o dönemlerde istemeden de olsa sergilediğiniz davranışlarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz. Bu duyguyu olumsuzluk olarak algılamaktansa kendinize yaptığınız bir öz eleştiri olarak değerlendirip kendinize yeni bir yol çizebilir ve bundan sonrası için içinizde ki sesi dinleyerek doğrularınızı hayata geçirebilirsiniz. Size yakın olan insanlara duygularınızı rahatlıkla açın ve kendinizi anlatın. Bugün Önemli bir değişiklik yapabilir, yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Arzularınız coşkuludur ve size hayır demek başkalarına zor gelir. Beklenmedik bir para gelebilir ve sizi mutlu edebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün duygularınız net ve keskindir. Hissettiklerinizi sözlerinize başarılı bir şekilde yansıtarak eş ya da sevgilinizle bozulan ilişkilerinizi yeniden yapılandırabileceksiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gökler bugün oldukça enerjik mutlu huzurlu bir ruh hali olduğunuza işaret etmekte. Duygularınız son derece nettir bu olumlu enerji hem iş hem de özel yaşamınıza yansıyarak ilişkilerinizi güçlendirmeniz ve iş hayatınızı ilgilendiren konularda başarılı olmanız için sizleri destekleyecektir. İş hayatınızda nasıl davranmanız gerektiğini çok iyi bir şekilde belirler sabırlı ve disiplinli davranışlarınızla istediğiniz sonuçları alırsınız. Yaşadığınız zorluklara karşı mücadele gücünüz yükselir ve buda yaşananları lehinize çevirmenize neden olacak bu etkidir. Özel yaşamınızda ise istek ve rahatsızlıklarınızı net bir dille ifade eder ilişkinizin karşı taraf için ne anlam taşıdığını bilmek istersiniz ve beraber olduğunuz insandan da net cevaplar vermesini beklersiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gökyüzü yaşam arzunuzun yükseltecek başarma ve enerji düzeyinizin güçlendiğini hissedeceksiniz. Kendinizi daha ileriye taşımak için gereken güce ve zekaya sahipsiniz şimdi akıllıca hareket ederek çok ciddi anlamda gelirler elde edebilir ve bunun sonunda önemli yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. Bugün harcamalarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Özel yaşamınızda ise, eş yada sevgiliniz gelecek hoş bir jestle duygusal bir gün geçirebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.