1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sosyal çevrenizden insanlarla bir araya gelme fırsatı bulabilirsiniz. Bu tip ortamlarda, arkadaş çevrenizden insanlarla yapacağınız planlarda geçirdiğiniz zamanın ve yapılan şeyin tadını çıkarmak ana amacınız olsun.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Amaçsız bir gün geçirmemek adına her şeyi yapabilirsiniz. Hafta sonu olmasına rağmen kendinizi çalışıp üretmeye, yeni iş planları yapmaya ve yarım kalanlarını tamamlamaya verebilirsiniz. Bu durum ilişkinize gerginlik yaratmasın

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün değişiklik ihtiyacınız fazla. Sorumluluklarınızdan özgürleşme ve hiç aceleniz olmadan kendinizi zamanın akışına bırakma isteğindesiniz. Yine de üzerinize düşen temel sorumlulukları yok sayma şansınız olmayacak.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Araştırma ve detaylandırma gerektiren iş ve uğralardan yana verimli bir gün. Sorgulayan, bu nedenle de aradığı cevaplara her zamankinden daha yakın olan bir enerjidesiniz. Maneviyata yönelik olan çabalardan da verim alabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Eşinize ve onun yaptığı planlara uyum sağlamanız gereken bir gün olacak. Başına buyruk hareket etme ve kendi planlarınızı yapma şansı bulamayacaksınız. Zorunluluklara tepki göstermek yerine yuvanızın huzuruna hizmet edin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İşleri yokuşa sürecek ve yaptığı iyiliğin lafını edecek kişilerden uzak durun bugün. Kimden ne istediğinize dikkat edin. Size hayatı sonrasında zorlaştıracak bir kişiden alınacak geçici bir destek sadece günü kurtarmaya hizmet eder.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Anne babalar bugün çocuğunuzla bir arada zaman geçirmek önemli. Size ve ona ne kadar değer verdiğinizi görmeye ihtiyacı var. Birlikte yapılacak planlar ve eğlence için emek sarf edin. Sabırla ve sevgiyle yaklaşın mutlaka.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Evde yapılması gereken şeyler bugün sizi biraz yorabilir. Fiziksel güç ve efor sarf etmeniz gereken işler birikmiş ve yapılmayı bekliyor. Ötelemeyin. Sizin çabanız evdeki diğer kişilerin de motivasyonunu yükseltebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

İletişim halinde olacağınız şeylere doğru çekileceksiniz. İnternet başında, telefonda zaman geçirmek cazip gelebilir. Kısa ziyaretler, buluşmalar ve yakın çevrenizle bir arada geçirilecek zaman açısından da elverişli olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün profesyonellik gerektiren iş ve uğraşlarınıza dostlukları karıştırmamaya gayret edin. Hırslı ve lider ruhlu kişiler bugün içinde bulunduğunuz ortamın gerilmesine vesile olabilir. Ortak amaçların görünmesine destek olun.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün kendinden emin, azimli ve kararlı tavırlar size kazanç sağlayacak. Bir şeyi istiyorsanız bunu elde etmek için neye ihtiyaç olduğunu da görmeye çalışın. Emek verilmemiş bir şeyi sadece istemek onu size getirmeyebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bazı şeyleri oluruna bırakmak bugün kendinizi çok daha mutlu ve huzurlu hissetmenizi sağlayacak. Kaygıları ve kafanızdaki olumsuzlukları büyütmek yerine kendinizi çalışmaya, üretmeye ve fayda sağlamaya adayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.