1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 31 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
31 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

31 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızda daha çok sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak sizin için önemli olacak. Kariyer alanınızda kendinizi en üst seviyeye çıkartmak için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızın başarılı olarak tamamlanması, emeklerinizin karşılığını almanız, üstlerinizden aldığınızın övgüler motivasyonunuzu üst düzeye çıkartıyor.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çalıştığınız ortamda yaptığınız işle, yeteneklerinizi birleştirebilirsiniz. İş ile yeteneğinizi birleştirmeniz ortaya yaratıcı bir çalışma çıkartabilir. Kendinizi ifade ederken naif konuşma tarzınız dikkat çekecek. İkili ilişkilerinizde, eşiniz veya sevgilinizle uyumlu olmaya dikkat edebilirsiniz. Yaşanan bir gerginlik var ise karşılıklı konuşup çözebileceğiniz anlar var.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Finansal konular gündeminizde olacak. Gelir kaynaklarınız konusunda planlamalar yapabilirsiniz. Para kazanma yolları arayabilirsiniz. Ek olarak nerelerden gelir elde edebileceğinize odaklanmanız olasıdır. Aklınız ve iletişim yeteneklerinizi kullanarak alternatif gelir kaynakları elde edebilirsiniz. Maddi harcamalarınızı da mercek altına alıyorsunuz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Takip ettiğiniz işleriniz ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bu kararlarınız daha çok finansal alanınızı geliştirmek için, yapacağınız çalışmalar konusunda olabilir. Planlamalarınızı yaparken sezgilerinize güvenmeniz size yeni fikirler katabilir. Genel olarak bereketli olduğunuzu maddi ve manevi kaynaklar konusunda şanslı olduğunuzu hissedebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Ortaklarınız ile ilgili konularda daha çok söz sahibi olmak istemeniz olasıdır. Paylaşımlarınız ile ilgili konularda daha içe kapanık bir ruh halinde olabilirsiniz. Finansal olarak borç ve alacak konularınızda bir denge kurmanız sizin yararınıza olacak.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Bu konuda organizasyon yapabilir, yaratıcılığınız ile ilgili konular hakkında seminer verebilirsiniz. Felsefi konulara karşı aşırı merak duyabilirsiniz. Kendinizde bir şeyleri sorgulamaya başlamanız olasıdır. Araştırmalar yapabilir, makaleler okuyabilir, destek alabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Takibini yaptığınız işleri tamamlamak için uygun bir gün. Sosyal alanda toplumun yararına olacak projelerde yer almak isteyebilirsiniz. Bu konuda araştırmalar yapıp size en uygun konumu seçmek istemeniz olasıdır. Sosyal yardım konusunda eşinizden veya sevgilinizden destek alabilirsiniz. Çevrenize karşı olan duyarlılığınızın arttığını hissedeceksiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanızda fayda var. Dikkatiniz dağınık olabilir. Kariyer konularınız hakkında planlar yapabilirsiniz. Sosyal olaylarda çok fazla paylaşımcı olmak istemeyeceksiniz. Arkadaş gruplarınızdan etkinlik daveti alabilirsiniz. Kendinizi yakın hissetmediğiniz arkadaş gruplarından uzak durmak istemeniz de olası.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle işlerinizi akıcı hale getirebilirsiniz. Çalışmalarınızı bir plan içinde yapmanız gün içindeki yoğunluğunuzu hafifletecek. Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ciddi şekilde düşünmeniz gerekebilir. Kişisel donanımınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıç yapmak için sorumluluk alabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirlerinizi yakın çevrenizle paylaşabilir, fikir alabilirsiniz. Attığınız her adımı planlamak sizin önem verdiğiniz konular arasında. Maddi olarak güvence arayışı içinde olabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Çalışma hayatınızda uğraştığınız işlere daha ciddi bakış açısıyla bakmanız gerekebilir. Finansal konularınızda yeni bir rota oluşturmak istemeniz de olası. Maddi gelirinizi yükseltmek için alternatif yollar arayabilirsiniz. Öğrenmeye olan merakınız sizi araştırma yapmaya yönlendirebilir. Bilgilerinizi paylaşarak ek gelir sağlama imkânınız olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Kariyeriniz ile ilgili konular gündeminiz oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çeşitli yollar deneyebilirsiniz. Hedefleriniz konusunda hislerinize yönelmenizde fayda vardır. Yaratıcılığınız ön plana çıkacak. Zihniniz karışık ve dalgın olma olasılığınız var. Yakın çevrenizle iletişiminiz hızlanabilir. Sizden destek beklenen konular oluşabilir.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.