1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 5 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
5 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

5 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın arkadaşlarınızdan birinin moralinin bozuk olması konusunda oldukça endişeleniyor gibisiniz. Bu konuya fazla kafa yormamaya çalışın ve arkadaşınızın iyi hissedebileceği aktiviteler organize edin.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ailenizle önceden yaşadığınız problemler sizde o kadar derin yaralar açmış ki bunların yansımasını şu anki ilişkinizde görüyorsunuz. Önemli olan bu durumun farkına varmak ve düzeltmeye yoğunlaşmak.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bir arkadaşınızın evinde verdiği parti için çok heyecanlısınız. Eve giderken yanınızda küçük bir hediye götürerek ev sahibini mutlu etmeyi unutmayın.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

En çok ilginizi çeken konulara yönelmek ve bu alanda profesyonel eğitim almak için en doğru dönemdesiniz. Ancak birden fazla alana yönelmeniz enerjinizi düşürecektir, bunu göz önünde bulundurun.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Evinizi yeniden dekore etme fikri aklınızda dönüp duruyor. Bu fikri artık gerçeğe dönüştürmek için kafanızdaki fikirleri kâğıda dökmeli ve bir plan oluşturmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Partneriniz ilişkinizdeki bazı problemler hakkında konuşmaya başladığında normalden daha aşırı bir tepki verebilirsiniz. Ses tonunuzu ayarlamaya çalışın ki tartışma daha da alevlenmesin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Yakın bir arkadaşınızdan hediye alabilirsiniz. Bu hediye sizi hem duygulandıracak hem de huzursuz hissetmenize sebep olacak. Çünkü arkadaşınızın aldığı hediyenin maddi değerinin çok yüksek olduğunu fark edeceksiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Partneriniz bedenen sizin yanınızda olsa da zihninde kendi problemleriyle boğuşmakta. Ona sorunun ne olduğunu sorun ve beraber çözmeye çalışın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Kafanızda yeni projeler mi oluşmaya başladı? Bu projelerin kaynağında olan insanlarla iletişiminizi koparmamalı ve birlikte bu süreçte yer almalısınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Eski bir dostunuzla yeniden iletişime geçtiğiniz bir dönemdesiniz. Bu dostunuza artık daha farklı bir gözle baktığınızı anlamalı ve duygularınızı ona açıklamalısınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün işinizi yaparken tam olarak odaklanamamanızın tek bir sebebi var o da aşık olmanız! Sevgilinizi görmek için sabırsızlanıyor ve işinize yoğunlaşamıyorsunuz. Biraz sakinleşin ve profesyonel davranmaya çalışın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bir tabloya baktığınızda hissettiğiniz şeyler bugün sizi çok etkileyecek ve ilham verecek. Yeni yapacağınız işlerde kullanmak için yeni fikirler üretmeye başladığınızı fark edeceksiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.