1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ABD'Yİ ŞOKE EDEN SALDIRI
ABD'Yİ ŞOKE EDEN SALDIRI

ABD'Yİ ŞOKE EDEN SALDIRI

Ölü ve yaralılar var...

A+A-

ABD'de gece kulübünde ateş açıldı! Ölü ve yaralılar var

Cincinnati kentindeki bir gece kulübüne girerek ateş açan saldırgan, en az bir can kaybına ve 14 kişinin de yaralanmasına yol açtı. Peş peşe ateşlenen kurşunlarla alt üst olan mekanda dehşet verici sahneler dakikalarca sürdü, gece kulübüne eğlenmeye gelen yüzlerce kişi birbirini ezerek dışarı çıkmaya çalıştı.

CNN'ne konuşan polis şefi yardımcısı, yaralılardan çoğunun hayati riski bulunduğunu söyledi. Polis görgü tanıklarıyla konuşuyor, silahlı saldırganın kaçtığı bildiriliyor.

 

ABD'nin Ohio eyaletinde yüzlerce kişinin eğlendiği bir gece kulübüne saldırı düzenlendi. Cincinnati kentinde bulunan Cameo isimli gece kulübüne gelen saldırgan, içeriye girerek ateş açtı. Saldırıyı uluslararası haber ajansları dünyaya son dakika koduyla duyurdu.

Peş peşe ateşlenen kurşunlarla alt üst olan mekanda dehşet verici sahneler dakikalarca sürdü, gece kulübüne eğlenmeye gelenler birbirlerini ezerek dışarı çıkmaya çalıştı.

Yaralıların durumu ağır

Polis yetkilileri, en az 1 kişinin öldüğünü, 14 kişinin de yaralandığını bildiriyor. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda, kurban yakınlarının haberi alır almaz hastane önüne koştuğu görülüyor.

CNN'ne konuşan polis şefi yardımcısı Paul Neudigate, yaralılardan çoğunun hayati riski bulunduğunu söyledi. Neudigate, "Dehşet verici bir durumun ortasındaydık. Bizim için çok uzun bir gece olacak" dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.