1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Anne-baba terk etti, 4 çocuğun hazin sonu!
Anne-baba terk etti, 4 çocuğun hazin sonu!

Anne-baba terk etti, 4 çocuğun hazin sonu!

O film gerçek oldu

A+A-

Thomas Hardy’nin “Adsız Sansız Jude” romanından beyazperdeye uyarlanan “Jude” filmini pek çok kimse izlemiştir. Jude filminde, toplumsal baskı altındaki evliliğin yol açtığı trajedi anlatılıyor.

Toplumsal baskılar ve ekonomik nedenlerle sıkıntı yaşayan ve bunlardan kaçmak için sık sık yaşadıkları mekânı değiştiren çift, bitmeyen kavgalar nedeniyle bir süre sonra ayrılıyor. Tüm yaşananlardan olumsuz etkilenen çiftin 4 çocuğu topluca intihar ediyor.

Filmdeki intihar vakasının benzeri Çin’de yaşandı.

Bijie kentinde bir dairede 4 çocuğun cesedi bulundu. Yaşları 5 ila 13 arasında değişen 1’i erkek 3’ü kız 4 kardeşin tarım ilacı içerek intihar ettiği anlaşıldı. Çocukların annesinin mart ayında eşi ile yaşadığı kavganın ardından evi terk ettiği, babanın da çocuklara bir kredi kartı bırakıp ortadan yok olduğu öğrenildi.

Polis incelemesinde çocukların yaşadıkları evin bakımsız bir halde olduğu belirlendi. Çocukların ölümü Çin’in sosyal medyasında tartışma yarattı. Çinli kullanıcılar, ülkedeki yüz binlerce yetim ve öksüze daha fazla sosyal hizmet getirilmesi gerektiğini savundu.

HaberTürk

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.