1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÇİN HÜKÜMETİ UZAYLILARIN VARLIĞINI TEYİT ETTİ!
ÇİN HÜKÜMETİ UZAYLILARIN VARLIĞINI TEYİT ETTİ!

ÇİN HÜKÜMETİ UZAYLILARIN VARLIĞINI TEYİT ETTİ!

Çin hükümeti uzaylıların varlığını teyit etti!

A+A-

Uzaylıların varlığıyla ortaya atılan görüşler ve fotoğraflar her zaman tartışma konusu olmuştur. Uzaylılarla ilgili bu bilinmezlik hep de ilgi çekmiştir. Bu yorumlara geçenlerde bir yenisi eklendi. Çin hükümeti geçtiğimiz günlerde resmi olarak uzaylıların varlığını açıkladı!

Geçmişte CIA, FBI, Deniz Kuvvetleri, NASA, askeri birlikler, ünlü Colares Olayı nedeniyle Brezilya, Rusya, Çin, emekli astronotlar, 51. Bölge’nin görevlileri ve ayrıca birçok hükümet uzaylıların varlığı konusunda resmi açıklamalar yaptılar.

Sürekli olarak UFO’yu araştıran kişiler tarafından bilinen uzaylılar, kesin olarak açıklanmasa da çoğu kişi onların varlığına inanıyordu.

Çin UFO Federasyonu başkanı ve saygın bir araştırmacı olarak bilinen Shi-Li Sun, kar amacı gütmeyen bir organizasyon düzenledi ve uzaylılarla ilgili çok tartışılacak bir açıklama yaptı.

Shi-Li Sun’ın yaptığı açıklamaya göre dünya dışı varlıkların dünyaya ziyaretleri çok öncelere dayanıyor.

Sun, yaptığı bir diğer açıklamada ise insanlığın ilerleyen teknolojilerinde uzaylıların da parmağı olduğunu açıkladı.

1-20161118095334.jpg

Sun’a göre içinde bulunduğumuz gezegen bilinmeyen bir zaman boyunca uzaylılar tarafından ziyaret edilmiş ve dünyanın en büyük teknolojilerinde, ayrıca toplumumuzun oluşmasında uzaylıların çok büyük katkısı olmuş.

Sun’ın yaptığı açıklamaların en önemli kısmı işe şu: “Onlarca yıldır yapılan çalışmalar, ben dâhil UFO’lar üzerine çalışan tüm akademisyenleri dünya dışı varlıkların gerçekliğine ikna etmiştir. Kısacası bizler UFO’ların, uzaylıların, kısacası dünya dışı varlıkların gerçekliğine inanıyoruz…”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.