1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Damat herkesi şoke etti..
Damat herkesi şoke etti..

Damat herkesi şoke etti..

Ayağa kalktığında kimse bunu beklemiyordu

A+A-

İngiltere'de bir düğünde damadın yaptığı duygusal konuşmayı Mesut Özil'e ithaf etmesi, başta gelin olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi.

Arsenal taraftarı olduğu tahmin edilen damat, düğün yemeği sırasında bir konuşma yapmak için ayağa kalktığında kimse böyle bir şey beklemiyordu...

Hürriyet'te yer alan habere göre; kağıda yazdığı konuşmayı okuyan genç adam, "Sanırım bu salondaki herkes, bu kişinin beni dünyadaki en mutlu insan yaptığını biliyor. Her sabah yatakta gözlerimi açıyorum ve bu insanın hayatımda olduğuna inanmaya çalışıyorum. Kendimi aşırı şanslı hissediyorum. Umuyorum bu kişi kalbimin derinliklerinde benim için ne kadar büyük bir anlam ifade ettiğini biliyordur" dedi.

"KADEHLERİMİZİ ONUN ŞEREFİNE KALDIRABİLİR MİYİZ?"

Tam bu sıarada gözleri dolan gelin, eliyle gözlerini sildi. Damat ise duygusal konuşmasını şu ifadelerle tamamladı:
"İnsana böyle hissettiren birini bulmanın ne kadar zor bir şey olduğunu biliyorum ve bunu asla hafife almayacağım. Bu nedenle şimdi hepimiz kadehlerimizi onun şerefine kaldırabilir miyiz? Mesut Özil!"

Konuşmasının ardından videoda görünmeyen bir yeri de selamlayan damat, bütün salonu bir anda kahkahalara boğdu. Gelin ise eşine önce kızdı, sonra o da kendini gülmekten alamadı.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.