1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kamera karşısına çıkamayınca resmini çizdirdi
Kamera karşısına çıkamayınca resmini çizdirdi

Kamera karşısına çıkamayınca resmini çizdirdi

Kamera karşısına çıkamayınca resmini çizdirdi

A+A-

Prenses Charlene kamera karşısına çıkamayınca kutlama için resmini çizdirdi

Neredeyse bir yıldır net olarak açıklanmayan sağlık sorunları yüzünden sadece ailesini ve yakınlarını değil tüm dünyayı endişelendiren Monaco Prensesi Charlene, uzun süren sessizliğini sanal dünyada da olsa bir kez daha bozdu.

INSTAGRAM SAYFASINDA PAYLAŞTI
10 ay kaldığı anavatanı Güney Afrika'dan Monako'ya döndükten birkaç gün sonra adı açıklanmayan bir Avrupa ülkesinde tedaviye gittiği açıklanan 43 yaşındaki Charlene Wittstock, kocası Monako Prensi 2. Albert, çocukları Gabriella ve Jacques ile birlikte göründüğü Noel kartını yayınladı. Prenses Charlene, hayranlarını ve takipçilerini heyecanlandıran bu karta Instagram sayfasında yer verdi.

1-014.webp

 FOTOĞRAF YERİNE ÇİZİM
Charlene'in "herkese güzel ve güvenli bir bayram" dilediği ve "bütün sevgimle" diye bitirdiği mesajının yer aldığı bu Noel kartı büyük bir heyecan yarattı. Bu Noel kartının en önemli özelliği, Monako Prenslik ailesinin "tam kadro" yer aldığı görüntünün bir fotoğraf olmaması.

2-009.webp

RESSAM STEFNE VAN ZYL'İN İMZASINI TAŞIYOR
Prenses Charlene'in resmi Instagram hesabında paylaştığı bu kutlama kartı, yaptığı Prenses Grace portreleriyle tanınan ressam Stefne Van Zyl'in imzasını taşıyor. Van Zyl, Prenses Charlene, Prens Albert ve çocukları Gabriella ile Jacques'in bir Noel ağacının yanında göründüğü bu resmi kendi Instagram sayfasında da paylaştı.Çizimde, ağacın altındaki hediye paketleri de dikkat çekiyor.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.