1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. LONDRA'DA PATLAMA!
LONDRA'DA PATLAMA!

LONDRA'DA PATLAMA!

Çok sayıda yaralı var!

A+A-

İngiltere'nin başkenti Londra'da Parsons Green metro istasyonunda patlama olduğu ifade ediliyor. Olayın terör saldırısı olup olmadığı bilinmiyor. Bölgeden gelen ilk haberlere göre olay yerinde çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor.

İngiltere'nin başkenti Londra'da metro istasyonunda patlama meydana geldi. Olay yerinden ilk gelen fotoğraflar metroda beyaz bir kovanın içerisinde bulunan çantanın patladığını gösteriyor. Londra polisi olayda çok sayıda yaralı olduğunu bildirdi. İnsanların yüzünde yanıklar olduğu aktarılıyor. 

Olay yerinde yaklaşık 50 itfaiye erinin görev yaptığı ifade edildi. Çıkan panik nedeniyle bazı kişilerin birbirini ezerek izdihama sebep olduğu açıklandı. Polis, halktan olay bölgesinden uzak durmasını istedi. 

1-20170915113730.jpg

witter'da paylaşılan bir fotoğrafta yanmış bir kova görülüyor. Londra itfaiyesi olayın Parsons Green istasyonunda  gerçekleştiği açıklandı. 

Londra İtfaiye Teşkilatından bir sözcü, “Parsons Green istasyonunda bir vagonda patlama olduğu ihbarı üzerine olay yerine iki itfaiye aracı gönderdik.” dedi. Patlamanın ardından bölgedeki metro seferleri durduruldu.

Londra metrosunu günde ortalama 5 milyon kişi kullanıyor. Görgü tanıklarına göre yolcular vagondan dışarı çıkmaya çalışırlarken bir alev topu vagon boyunca ilerledi.

2-775.jpg

Peter Crowley isimli bir Twitter kullanıcısı Londra'daki patlamada oluşan alev topu nedeniyle başındaki yanıkları paylaştı. 

3-403.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.