1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
10 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

10 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yeni yerler gezerek keşifler yaptığınız günler uzakta kalmış gibi hissediyor olabilirsiniz ama bu günler yakında tekrar başlayacak. Kendinize yeni bir rota hazırlamanıza çok az zaman kaldı.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Son birkaç gündür o kadar çok sosyaldiniz ki evinizdeki işlerinize zaman ayıramadınız. Bugünü evde geçirip yaşam alanınızı güzelleştirebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çevrenizdeki grupların güçlü olduğunu gözlemlemek onların içinde yer almak istemenize sebep oluyor. Eğer bugün bu gruplardan birine dahil olursanız iyi bir izlenim bırakmaya özen gösterin.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İş yerinde sizden daha alt pozisyonda olan insanlara karşı sabırlı olmalı ve onlara yardım etmelisiniz. Yaptığınız açıklamaların fazla detaylı ve sıkıcı olmamasına özen gösterin.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İçinde bulunduğunuz bir arkadaş grubuyla beraber çok güzel işlere imza atacaksınız. Bunlar başka insanlara yardım etmeyi hedefleyen projelerle ilgili olacak. Diğer insanlara yardım etmek sizi çok iyi hissettirecek.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İnsanları mutlu etmeye çalışmaktan ve onların istediklerini yapmaktan kendiniz nasıl mutlu olacağınızı unuttunuz. Bu aralar önceliği kendinize vermelisiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Hayatınızdaki küçük şeylere şükretmek için yeteri kadar zaman ayırıyor musunuz yoksa kafanız büyük hedeflerle o kadar meşgul ki bunu unutuyor musunuz? Bugünkü ana sorunuz bu olmalı.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün mantığınızın sesini mi kalbinizi mi dinlemeniz gerektiği konusunda zor bir karar vermeniz gerekecek. Duygularınız yerine aklınızı ortaya koyun ve ona göre hareket edin.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Ciddi bir ilişki arayışında olmanıza rağmen çevrenizdeki kişiler sadece flört etme amacıyla size yaklaşıyor. Bu insanlara şans verip vermemek size kalmış.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Herkesin programının birbirine karıştığı, toplantıların saatler sürdüğü ve gerilimli dakikaların yaşandığı bir gün geçirebilirsiniz. Her ne kadar sakin kalmaya çalışsanız da gerildiğinizi fark edeceksiniz. Günün bir an önce bitmesi için dua etmek en iyisi.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Aldığınız önemli bir kararı ailenize açıklamadan önce onların nasıl tepki vereceğini ölçecek ufak testler uygulayın ve ona göre neler söyleyeceğinizi planlayın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Arkadaşlarınızı bu aralar anlamakta zorlanıyor olabilirsiniz. Davranışlarının size mantıksız gelmesinden dolayı onlardan soğuyor olmalısınız. Biraz mesafe koymak en iyisi olacaktır.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.