1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün gizli kalmış olaylar işleri zorlaştırabilir. Kendinizi iç dünyanıza dönmüş hissedebilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Öğle saatlerindeki değişimler keyfinizi kaçırabilir. Akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün iş hayatınızda alacağınız desteklerle sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırabilirsiniz. Gelecekteki beklentilerinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Bu konuda arkadaşlarınızla düşüncelerinizi paylaşmak size iyi gelecek. Mesleki komitelerde görev alacağınız zamanlar var. İşlerinize yoğunlaşmanız gereken zamanlardasınız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İş hayatınızdaki üstlerinizle iletişimin önem kazanacağı bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Gün içinde annenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğle saatlerinde değişim dönüşüm söz konusu olabilir. Kendinizi bazı konularda sıkışmış hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gün içinde yeni şeyler öğrenip, farklı ufuklara açılabilirsiniz. Yaşadığınız olayların bütünü görebilir ve harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde akademik konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Bazı konularda değişiklik yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün endişe duyduğunuz işlerde kırılmalar yaşayabilirsiniz. Sahip olduklarınızla ilgili değişimler sizi krize sokabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlandığınız durumlar oluşabilir. Gün içinde finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yenilenme ve sağlamlaştırma çabaları içinde olacaksınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde ilişkide olduğunuz insanlarla gergin durumlar içinde kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili kendinizi daha fazla ön plana atmak sizi yorabilir. Bazı konularda detaycı tavrınız sizi zor duruma sokabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde dengede kalmaya dikkat edin. Uğraştıran durumlar söz konusu.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Çalışma hayatınızda farklı konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Bugün daha çok şey öğrenmek için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde yeni planlar yapabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki gelişmeler sizi şaşırtabilir. Gün içinde ani tavır değişikliği içinde olmamaya özen gösterin. Planlarınızdaki değişikliklere çabuk ayak uydurmanızda fayda var. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün içinde ailevi konularla meşgul olabilirsiniz. Geçmişte kalan olaylarla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz. Bu durum kafanızı karıştırabilir. Planlarınızdaki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatleri sizin için daha keyifli bir hal alabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla plan yapabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Hareketli bir gündeminiz olabilir. Sözleşme ve yazışmalara dikkat etmenizde fayda var. Öğleden sonraki zamanlarda biraz zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde daha olumlu koşullar söz konusu.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yeteneklerinizle ilgili işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çalışabilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacak. Koşullara hızlı ayak uydurmanız gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyifli organizasyonlar söz konusu.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gün içinde yeni başlangıçlar yapacağınız zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. Sağlık konularına daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla birlikte olmak size iyi gelecek.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.