1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Aşırı ruh hali değişimleri içerisinde olabilirsiniz. Bugünkü ruh halinizle çok ciddi kararlar almamanız yerinde olur. Sakin kalın, çok acil cevap vermeniz gereken sorular dışında cevap vermeyin. 

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kendinizi normalde korktuğunuz “aile anlarından” birinde bulabilirsiniz. Akrabalarınızın düzensiz, kafası karışık ve huysuz olması muhtemeldir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Kendinizi biraz yalnız hissediyor olabilirsiniz; modunuz düşük olabilir. Ama ümitsizliğe kapılmayın çünkü bugün aşktan yana şansınız açık görünüyor.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

 

Vereceğiniz kararlarda özenli ve dikkatli olmaya dikkat edin. Bugün fırsat gibi gördüklerinizi sorgulamanızda fayda var. Arkada gizli ajandalar olabilir. 

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Şu anda herhangi birinin ayağına basmaktan kaçının. Liderlik etmek istiyorsanız, çözüm önermeyin, sessiz ve sabırlı olun. Sadece dikkatle dinleyip gözlemleyin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Hayatınızda önemli bir ilişki, eşiniz, çok yakın arkadaşınız, ortaklığınız olabilir, şu anda bazı önemli ve zorlayıcı dönüşümler geçiriyor. Ona destek olmanız çok önem taşıyacak.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Mali işlerinizi ılımlı bir şekilde yürütün. Maddi şansı yakalamışken, harcamaları nereye yaptığınıza dikkat edin, ipin ucunu kaçırmayın. Sonrasında zorluk çekmeniz olası görünüyor.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Karşılaştığınız birçok küçük sıkıntı sizi daha iyi hissettirmez. Olumlu ve rahat bir tutum sergilemeye çalışın. Siz inatla düşüncelerinize sadık kalırsanız, çatışmalar artar ve hatalarınız çok çabuk affedilmez.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sizler harikulade bir ruh hali içinde, hiçbir şekilde sınırlı hissetmiyorsunuz ve heyecanla bu günü kullanmak istiyorsunuz. Sevgiliniz ya da eşiniz de aynı şekilde hissediyor.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Başkalarını da sizin gibi hayat konusunda hevesli olmaya teşvik ediyorsunuz. Yeni yaklaşımınız, potansiyel talipler için büyüleyicidir. Kısa flört veya daha ciddi bir ilişkinin başlangıcı olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Kendiniz, aileniz ve arkadaşlarınız için bol miktarda enerjiniz var. Güçlü, sakin ve uyumlusunuz; aile bağlarını güçlendiriyorsunuz. Sevdiklerinizin ihtiyaç duyduğunuzda desteklerini geri vereceğinden emin olabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Vücudunuzla son derece gurur duyuyorsunuz. Bunu ayağınızı uzatmak ya da sağlığınızı boş vermek için bir sebep haline getirmeyin. Vücudunuzu ihtiyaç duyduğu gıdalarla beslediğinizden emin olun.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.