1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 7 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
7 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

7 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Partnerinize karşı tutumlarınızda bazı değişiklikler yapıyorsunuz ilişkinizi ciddiye aldığınızı göstermek için ona olgun davranışlar sergileyip belki de ilişkinizi birkaç kademe birden atlatmak istiyorsunuz ancak partneriniz ciddi bir ilişkiye hazır olmayabilir. Risk alarak yaptığınız bazı yatırmlar size kar sağlayacak ancak bu durum uzun süre devam etmeyecek siz daha fazla kar edebilmek için daha da fazla yatırmak isterken elinizdekinden olabilirsiniz riske  girmeyi bir süre erteleyebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İlişinizdeki problemleri çözmekte zorlanıyorsunuz ancak bu problemler çözülmediği sürece karşılıklı ayrılık söz konusu aksi halde çözüm bekleyen konular üzerine eğilmelisiniz ancak bu meseleyi çözmek içinizden gelmiyorsa o halde birlikte olduğunuz kişi doğru kişi mi bunu tekrar gözden geçirmelisiniz. Neyse ki iş hayatınız sizi uğraştırmıyor her şeyin yoluna girdiği bir dönemdesiniz hatta becerilerinizi rahatlıkla ortaya koyuyorsunuz. Maddi olarak ise herhangi bir problemle karşılaşmıyorsunuz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bazı konularda yeni şeyler yapmak eskiyi tamamen yada bir kısmını değiştirmek gibi planlarınız var bu düşünceleriniz sizi tanıyan bir çok kişinin hoşuna gidiyor sizde onların verdiği destekle bu değişiklileri yapacak hatta hayatınıza farklı boyutlar kazandıracaksınız. Maddi gelirinizi hesapladığınız bir yatırım dışında başka bir yere yatırıyorsunuz bu sizin elinizde olan bir şey ancak sonuçlarına hazır olun bir tarafta karlı bir yatırım yapmak varken riske grip başka şeyler planlıyorsunuz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bu sıralar hisleriniz saklamanız kolay olmayacak hatta bir tanıdığınız sizi bu halinizin arkasında ki gizemi çözüp kendinize itiraf etmekten çekindiğiniz şeyleri size emrivaki yapıp sizi konuşturabilir. Bir arkadaşınızla beraber ortaklık yapıp bir işe girmek istiyorsunuz işin güzel yanı bu işin üstesinden gelecek kadar da paranız var ancak sizin risk konusunda tedbirci yaklaşımınız sizi durduran bir etken ve siz geniş düşünmeyi seviyorsunuz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu sıralar duygusal paylaşımların arttığı güzel günler geçiriyorsunuz,Sevdiğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz hatta bazı yakınlarınızın size sürpriz bile yapabilir. Bu aralar iş yerinde kendinizi gösterme fırsatı yakalıyorsunuz, yetenekleriniz bir çok kişi tarafından takdir edileceği dönemlere giriyorsunuz. Arkadaş sayınızın artacağı bu günlerde çevrenizde ki kişileri tam anlamıyla tanımadan samimi davranışlar bulunmamanızda fayda var.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Birkaç gündür partnerinize karşı olan hislerinizi sorguluyordunuz ancak bu gün bir sonuca varabildiniz ve ona olan hislerinizin konusunda artık eminsiniz ve onu sevdiğinizi düşünüyorsunuz ancak bu süreçte ona soğuk davranarak bir şeylerin yolunda olmadığını hissettirdiniz ve onun kalbini kırdınız neyse ki bunun telafisi mümkün tabi yaparsanız. İş hayatınıza ufak tartışmalar dışında pek büyük bir sorun gözükmüyor aslında yaşadığınız tarışmaların hepsi iş ile ilgili ve şahsi bir durum değil dolayısıyla bu tartışmalar normal ve sizde bu gibi tartışmalara alışıksınız. Bu sıralar size şanzlı olduğunuzu düşündürtecek şeyler olacak.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Kariyeriniz hakkında derin düşüncelere girdiğiniz bu aralar daha çok geleceğinizle ilgili planlar yapıyorsunuz hatta duygusal konular bu sıra pek umrunuzda olmayacak. Maddi harcamalarınızın fazlasıyla olacağı günler geçiriyorsunuz tahmin etmediğiniz harcamalar söz konusu ve bu harcamalar sizi zor günler geçirmenize neden olabilr. Sizi etki altına alan ve konuşmalarıyla size yön veren bir tanıdığınızla ters düşen birkaç olay olabilir hatta onun bu dvranışı sizin canınızı oldukça sıkıyor.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Aşk hayatınızda sevginizden partneriniz hiçbir zaman şüphe duymadı aynı şekilde siz de onun sevgisinin gerçek olduğun düşünüyorsunuz ancak onun geçmişteki hataları sizi hep düşündürüyor onunla ciddi bir yola girerken aklınıza hep onun yaptıkları geliyor ve tekrar aynısını yapar mı sorusu sizi korkutuyor. İşiniz konusunda çok titiz davranıyorsunuz bu sizin takdir görmenizi sağlıyor. Maddi kazançalrınızı artıracağınız bir döneme giriyorsunuz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Partnerinize hislerinizi tamamen belli etmiyorsunuz oysa o size, sizin bir adım atmanı halinde koşarak gelemeye hazır neyi beklediğinizi anlamak zor oysa sorumluluklarınız size ait ve maddi kazanımınızı sağlayabilecek bir bilince sahipsiniz. Hiç hoşlanmasanızda bazı maddi konularda bazı kişilerle diyaloga gireceksiniz ancak bu diyalog sonrası yapacağınız yatırımlar sizin maddi gelirinizi artıracak.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Aşk hayatınızda beklediğiniz ilgiyi görüyorsunuz ve sizde karşı tarafla ilgileniyorsunuz. Hatta söz konusu sevgiliniz olunca gözünüz kimseyi görmüyor onun bir lafıyla istediği her şeyi yapıyorsunuz. Elinizi attığınız her işi başarıyla yapıyorsunuz isteseniz bir çok işi de beraberinde yapabilirsiniz ancak zamanınızı işinizin dışında şeylere fazla harcamanız sizin kazanımlarınızı azaltıyor. Farklı yatırımlar yapıp yeni kazançlar sağlayabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Aşkın gözünüzü köreltmiş olması partnerinizin bir çok yanlışını görmezden gelmenize neden oluyor, oysa hayatta aşktan daha öte duygular var belki de partnerinize ilginizi azaltmanız durumunda o da kendisine çeki düzen vermeyi deneyebilir. Yetenekleriniz kullanmayı seviyorsunuz bu sayede bir çok işin üstesinden gelmeyi başarıyorsunuz. Ancak kazançlarınızı kullanmak konusunda biraz başarısızsınız halen zaman zaman destek aldığınız oluyor. Dikkatli olmalısınız sizin duygusal yönünüzü kullanmak isteyen insanlar olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Partnerinizin size olan tutumunu onu uyararak yada zorlayarak değiştiremezsiniz bu onun kişiliğinin bir parçası ve sanırım bu durum değişme göstermeyecek dolayısıyla ortak bir noktada buluşmalı eğer bunu yapamıyorsanız doğru kişinin o olup olmadığı hakkında düşünmelisiniz. İş hayatınızda biraz esnek davranmalı biliyorum demek yerine yeni şeyler öğrenebilirim demelisiniz bazen çok şey bilmeniz girdiğiniz çevrelerce ukalalık olarak algılanabilir.  Maddi kazanımlarınızın arttığı bir döneme giriyorsunuz bu sizde bir sevinç çoşkusu yaratabilir ancak siz de harcamalarınıza dikkat edip birikim yapmayı deneyebilirisiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.