1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Çözümü herkesi şaşırttı! Karısının cinsel birliktelik yaşamak istemediğinde...
Çözümü herkesi şaşırttı! Karısının cinsel birliktelik yaşamak istemediğinde...

Çözümü herkesi şaşırttı! Karısının cinsel birliktelik yaşamak istemediğinde...

Çözümü herkesi şaşırttı! Karısının cinsel birliktelik yaşamak istemediğinde...

A+A-

İngiltere’nin Warwickshire şehrinde yaşayan 23 yaşındaki Char Grey ve 28 yaşındaki eşi Callum ilişkilerine yönelik olarak ürettikleri çözüm sayesinde herkesi şaşırtmayı başardı. Karısının cinsel birliktelik yaşamak istemediği durumlarda Callum, eşine birebir benzeyen bir seks bebeği satın aldığını ve onunla zaman geçirdiğini söyledi.

Sosyal medyadan ilişkilerine dair yaptıkları paylaşımlar sayesinde kısa sürede popüler olmayı başaran 23 yaşındaki Char Grey ve 28 yaşındaki eşi Callum bir süredir üçlü ilişki yaşama fikrine sahip olduklarını dile getirdi. Ancak aralarındaki kıskançlık ve hormonal farklar nedeniyle Callum karısı cinsel birliktelik yaşamak istemediğinde Dee adını verdiği seks oyuncağıyla yakınlaşıyor.

1-329.webp

Çevresindekilerin cansız bir bebekle kurdukları bağı eleştirdiklerini dile getiren 23 yaşındaki Char, “Üçlü ilişki yaşamaktan söz ediyorduk ama çoğu kadın gibi ben de Callum’u başka biriyle görmekte zorlanacağımı anladım. İkimizde yeni şeyler denemeyi seviyoruz ve Dee yeni bir soluk oldu. İlişkimizi güçlendirmeye yardım etti” dedi.

2-236.webp

Cinsel ilişki bebeği satın almaya birlikte karar verdiklerini söyleyen Char, “Haziran ayında birlikte internetten seçtik. Aslında seçilebilecek çok seçenek vardı. Ama sonunda bana benzediğini düşündüğümüz Dee’yi bulduk. Asla onu kıskanmıyorum. Çünkü orada duygu yok” diye konuştu.

mynet.com.tr

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.